Hirdetés
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
Közben ügyködtem a hűtésen is kicsit. Ráraktam az első gpu-re egy ID-Cooling Frostflow 120-at (ez még a régi változat), idle-ben 30 fokos, viszont csak Crysis 2-vel próbáltam, max beállitás 1440p-ben, ott 60 fokig ment fel. Másik gpu viszont kemény 70 fokon volt, úgy, hogy nem is csinált semmit
Raktam a második gpu-re egy 12 centis ventit (kisebb most nincs), a második gpu 32 körül mozgott, viszont az első 40-50 között. Másikat is mindenképp vizeznem kell, mert ez így nem lesz jó. Szerzek majd egy blokkot, vagy egy AIO-t, amiből csak a pumpa blokk kombót használom fel. Aztán meg kéne próbálni azt is, hogy a pcb-re forrasztom a 4 pines ventit (vagy csinálok egy csatlakozót). Ennek mondjuk már nem nagyon merek nekiállni
Jelenleg ez a végleges kinézete, ha már a másik gpu is vizezve lesz meg minden, akkor megcsinálom a rendes burkolatot is hogy illeszkedjen, úgy azért mégis jobban fog kinézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SkyShowtime
- Milyen NAS-t vegyek?
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós kamerák
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- World of Warships
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest