- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Irónia: Többnyire dícsérő, elismerő szavakba burkolt, keserű, de szellemes, finom gúny.
Nem csak neked lett címezve a komment, hanem mások felé is, mivel senki nem tudja, hogy mekkora fogyasztása lesz ennek a processzornak, de már mindenki tudni véli, hogy ne mfogja bírni az akksi, pedig sok egyéb tényező is dominánsan befolyásolja a fogyasztást.
Kell javítani az akkuk teljesítményén, de nem tudni, hogy ez a proci mennyit harapna a jelenlegi akkukba.
Mindemellett már kezd unalmas lenni, hogy minden topicban, ahol egy újabb fejlesztésről olvashatunk, egypáran leírják vagy utalnak rá, hogy inkább az akkun kellene fejleszteni.
A második részét a megjegyzésednek pedig tévesen címezted nekem, mivel erre semmiféle utalást nem tettem.Emellett pedig még peched is volt, hogy éppen a te hozzászólásodra írtam le azt szarkazmussal, hogy még nem is tudjuk a fogyasztását a procinak, de máris tudni véljük, hogy hamar lemerül majd a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest