Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Irónia: Többnyire dícsérő, elismerő szavakba burkolt, keserű, de szellemes, finom gúny.
Nem csak neked lett címezve a komment, hanem mások felé is, mivel senki nem tudja, hogy mekkora fogyasztása lesz ennek a processzornak, de már mindenki tudni véli, hogy ne mfogja bírni az akksi, pedig sok egyéb tényező is dominánsan befolyásolja a fogyasztást.
Kell javítani az akkuk teljesítményén, de nem tudni, hogy ez a proci mennyit harapna a jelenlegi akkukba.
Mindemellett már kezd unalmas lenni, hogy minden topicban, ahol egy újabb fejlesztésről olvashatunk, egypáran leírják vagy utalnak rá, hogy inkább az akkun kellene fejleszteni.
A második részét a megjegyzésednek pedig tévesen címezted nekem, mivel erre semmiféle utalást nem tettem.Emellett pedig még peched is volt, hogy éppen a te hozzászólásodra írtam le azt szarkazmussal, hogy még nem is tudjuk a fogyasztását a procinak, de máris tudni véljük, hogy hamar lemerül majd a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forrmell.enn
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest