- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Irónia: Többnyire dícsérő, elismerő szavakba burkolt, keserű, de szellemes, finom gúny.
Nem csak neked lett címezve a komment, hanem mások felé is, mivel senki nem tudja, hogy mekkora fogyasztása lesz ennek a processzornak, de már mindenki tudni véli, hogy ne mfogja bírni az akksi, pedig sok egyéb tényező is dominánsan befolyásolja a fogyasztást.
Kell javítani az akkuk teljesítményén, de nem tudni, hogy ez a proci mennyit harapna a jelenlegi akkukba.
Mindemellett már kezd unalmas lenni, hogy minden topicban, ahol egy újabb fejlesztésről olvashatunk, egypáran leírják vagy utalnak rá, hogy inkább az akkun kellene fejleszteni.
A második részét a megjegyzésednek pedig tévesen címezted nekem, mivel erre semmiféle utalást nem tettem.Emellett pedig még peched is volt, hogy éppen a te hozzászólásodra írtam le azt szarkazmussal, hogy még nem is tudjuk a fogyasztását a procinak, de máris tudni véljük, hogy hamar lemerül majd a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- Eredeti Xiaomi 120 wattos gyorstöltő szett dobozàban fix àras !!!
- Eladó ESR Halolock Tough Case Iphone 16 Pro Max
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest