- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
Szerintem briliáns ötlet.
A mai fizetőképes réteg, aki okos-és vagy sportórát akar, jellemzően a 20-40-50éves korosztály, s ez a korosztály starwars-on, pókemberen, tőlünk nyugatra a teljes marvell +DC palettán nevelkedett. Ez a popkultúra része. Ráadásnak amerika kapitány reneszánszát éli, és vannak nézhető részek is...nem sokat tesz a lelki fejlődésünkért, de igazi popcorn mozik, és ezzel még a tizenéves filmrajongókat is elérhetik, és apunak van pénze megvenni.Én 40-hez közel vagyok, van otthon legalább 4-5 SW-os pólom, de van trónok harca is...a másfél éves fiamnak is van spiderman-es, és batman-es body-ja...és ezeket meg is fogjuk őrizni, arra gondoltam majd berakom egy képkeretbe, mert nagyon vagány
Tavaly kezdtem futni, és vettem egy Garmin órát is...és azt kell mondjam imádom, imádom a design-t, a tudást, és tartalmat, még azt is, hogy vannak achivement-ek is (amúgy már vannak marvelles achivmentek is), és természetesen azt, hogy azt érzem minőséget kaptam. Gondolkozom, hogy második órának egy amerika kapitányt veszek, főként az oled kijelző miatt, meghogy kiméljem a fenix-et (merthogy a korábbi highend Garminokban nem oled kijelző van/volt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch 8 41 mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4371
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( eSIM ) , üzletből, Garanciával
- Apple Watch Ultra, Gen 1
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest