Marvel hősök ihlették a Garmin új óráit

Amerika és Marvel Kapitány ruházatát idézik meg a Garmin friss okosórái. Egy rakás másik csuklóviselet is bemutatkozott.

Hirdetés

Hat új Garmint órát buktatott le pár hete a WinFuture, és ezek mind be is mutatkoztak, ám engedjék meg Olvasóink, hogy válogassunk a hosszú listából. Kétségtelenül tetszetős lett a Venu, ez a rozsdamentes keretbe foglalt, AMOLED paneles és polimer házas okoskütyü, ami ötnapos működést ígér egy töltésről, illetve hat óra vegyes GPS használatot zenehallgatással, amihez 500 számot befogadó tárolót kínál.

A fekete, szürke, rózsaarany és arany/fekete színekben elérhető Venu 1,2"-es és 390 pixel átmérőjű érintőpanelt kínál 43,2 x 43,2 x 12,4 milliméteres házban, Gorilla Glass 3 védelemmel és 20 mm szabványú szilikonpánttal.

A Garmin Venu elegáns okosóra
A Garmin Venu elegáns okosóra [+]

Az 5 ATM minősítéssel rendelkező, felszíni úszásra alkalmas óra 46,3 grammot nyom, 20 aktivitás/sportkövető app lett rá előre telepítve és tartalmaz pulzus-, hő-, magasság- és gyorsulásmérőt, van benne iránytű, használja a GPS, GLONASS és Galileo műholdakat és Bluetooth, illetve WiFi alapon tud iOS-es vagy androidos mobilhoz kapcsolódni. A Venut a Garmin 5-8 hét múlva szállítja 400 dolláros áron (120 ezer forint).

Többek szívét megdobbanthatja a Legacy Hero Series: First Avenger (Amerika Kapitány) és Captain Marvel kiszerelés is érkezett a felszereltségben leginkább a Vivoactive 4-re hasonlító csuklóviseletek formájában. Az Amerika Kapitány változat 45,1 milliméteres órarészt kapott, 1,3"-es és 260 pixel átmérőjű színes kijelzővel és 50,5 grammos házzal. A Marvel Kapitány kiadás pedig 40 milliméteres, 1,1"-es és 218 pixel átmérőjű megjelenítőt visel és 40 grammot nyom.

A Marvel és az Amerika Kapitány stílusú Garmin óra
A Marvel és az Amerika Kapitány stílusú Garmin óra

Minden Garmin Venuben fellelhető aktivitáskövető funkció és szenzor adott, akárcsak a zenehallgatási opció, a BT és WiFi kapcsolat, valamint az iOS és Android támogatás, nem beszélve az 5 ATM minősítésről. A két óra különlegessége a raklapnyi, Marvel témájú óralap és a hőshöz és hősnőhöz alkalmazkodó váz, illetve szíj dizájn. Ezek az órák is 5-8 hét múlva érkezhetnek meg az előrendelőknek, szintén 400 dolláros áron.

Azóta történt

  • Garmin Venu - sporthoz stílust

    A Garmin első AMOLED kijelzős modellje a inkább a casual termékkategóriában indul, viszont a fejlett fitnesz és egészségfunkciókat sem hanyagolták el. Csak viszonylag drága.

  • Garmin Vivomove Luxe - álom luxuskivitelben

    A Vivomove Luxe sima órának is feltűnően szép, de az időn kívül egy rakás más dolgot is mutat. Mások pedig, főleg a hölgyek, fokozott érdeklődést az óra iránt.

Előzmények

Hirdetés