- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
oxox
addikt
Szerintem briliáns ötlet.
A mai fizetőképes réteg, aki okos-és vagy sportórát akar, jellemzően a 20-40-50éves korosztály, s ez a korosztály starwars-on, pókemberen, tőlünk nyugatra a teljes marvell +DC palettán nevelkedett. Ez a popkultúra része. Ráadásnak amerika kapitány reneszánszát éli, és vannak nézhető részek is...nem sokat tesz a lelki fejlődésünkért, de igazi popcorn mozik, és ezzel még a tizenéves filmrajongókat is elérhetik, és apunak van pénze megvenni.Én 40-hez közel vagyok, van otthon legalább 4-5 SW-os pólom, de van trónok harca is...a másfél éves fiamnak is van spiderman-es, és batman-es body-ja...és ezeket meg is fogjuk őrizni, arra gondoltam majd berakom egy képkeretbe, mert nagyon vagány
Tavaly kezdtem futni, és vettem egy Garmin órát is...és azt kell mondjam imádom, imádom a design-t, a tudást, és tartalmat, még azt is, hogy vannak achivement-ek is (amúgy már vannak marvelles achivmentek is), és természetesen azt, hogy azt érzem minőséget kaptam. Gondolkozom, hogy második órának egy amerika kapitányt veszek, főként az oled kijelző miatt, meghogy kiméljem a fenix-et (merthogy a korábbi highend Garminokban nem oled kijelző van/volt)
-
mrThomi
addikt
Ekg ? Ezeken milyen rendszer fut ?
-
Petya88
tag
Szerintem több tízmillió embernek tetszik és válik vágyakozás tárgyává. Csak azért mert te két lábbal a földön jársz, mások járhatnak 2 centivel felette...
Én már megrendeltem az Amazfit GTR-t, de bízom benne, hogy kicsúsznak a szállítási határidőből (erre van jó esély, hála a magyar postának!), mert akkor egy pajzsos Garminra fogok beruházni! -
Tocika
aktív tag
Én a Vivoactive HR-t cserélném le a közeljövöben egy venu-ra vagy egy vivoactive 4-re...
Jó lenne tudni mi a két óra közötti különbség mert a garmin oldalán végig néztem specifikációkat és 100%-ban megegyezenk.
Mivel tud többet a venu ? Csak a tokozása meg a kijelzője más ? -
-
jacis
nagyúr
Egy bőrszíjas egyébként komolynak ható óra, hogy lesz egy idétlen gyerekes filmmel összekapcsolva? Ki az aki erre náluk (gyártó) azt mondja hogy jó ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen házat vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest