Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Igen, ez egy kedvező árú széria. Szerintem ezeket még tavaly szerezhették be (akkor még kedvezőbb volt az Euró - dollár árfolyam), és a nyakukon maradt. Amit én vettem az service tag alapján szeptemberi gyártású. Nálunk a német anyacég tavaly áprilisban vett sok Atomos Venue 11 Pro-t, akkor olyan nettó 400€ körül volt a 64GB-os, 3G-s modell. Itthon is lehet kapni, de már csak a Core M-est, az kb 900€.
-
Gusztáv
addikt
Szó se róla, a SP3 nekem is nagy kedvencem (csurgott is a nyálam tegap rendesen, mivel az MS Technet szemináriumon az előadók jó része SP3-ról tartotta a prezentációt). Szemeztem is vele, de a végén a Dell-t vettem, mert nagyon jó áron volt (nettó 560€ volt a tablet+toll+billentyűzet+szállítás Németországból), plusz a cégnél a Dell hivatalosan támogatott, míg az SP3-nál hekkelni kellett volna egy kicsit.
-
Gusztáv
addikt
A Dell-en is van normál USB port, meg aktív toll támogatás, dokkoló, +NFC, cserélhető akku, akkus billentyűzet. A slim billentyűzetten van egy mágnese kitámasztó, de gyakorlatilag csak 1 pozicíóban rögzíthető. A 3:2 képarány nekem is tetszik, de sajna az ára szerintem jó ideig nem lesz ennél jobb, én már annak is örülnék ha 599€-ra lemenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest