Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
Ha ez tenyleg igy van, akkor szvsz ezert a T (es altala egesz Magyarorszag) csunyan megutheti a bokajat. Ha jol tudom, anno az iPhone-t is azert ``bannolta`` az Apple Svajcbol, mert a svajci szolgaltato nem birta megallni, hogy bele ne gravirozza a logojat, meg bele ne nyuljon a szoftverebe. Na a T sem jobb ennel, egyik kutya, masik eb. Es mivel szerzodes van, hogy a T (es senki mas sem) nem rondithat bele ilyen szinten az iPhone 3G-be, ebbol meg akar gond is lehet. Nem csodalkoznek, hogyha az Apple fogna magat, es ugyanolyan egyszeruseggel bannolna az iPhone 3G-t ilyenek miatt Magyarorszagrol, mint anno az iPhone-t Svajcbol. A T meg egyszeruen nem birja megallni, hogy ne csesszen bele semmibe, es ne viritson az undorito bugyirozsaszin menuje, logoja semmin es sehol. Hala az egnek ez engem nem erint, de van, akit igen.
-
Oliverda
félisten
Nem vitatom hogy van tapasztalatod, meg húdeszép screenshot-okat szúrsz be lépten-nyomon de azért ha kicsit figyelmesebben elolvasnád az általad írt hozzászólásokra kapott reakciókat akkor talán látnád hogy nem csak én vagyok az egyetlen aki ezen a véleményen van.
Képtelen vagy látni a fától az erdőt, az iPhone-od meg a billentyűzeted pedig már tocsoghat a nyálban. Szerinted ez egy tökéletes készülék és bárki aki nem ugyanezt gondolja az hülye és azonnal meg akarod neki magyarázni hogy csakis a te véleményed a helytálló. Én ezt unom és mellettem még sokan mások is.
"Szánalmas vagy. Szerintem húzz innen a csodába, ha csak rontani tudod a levegőt és képtelen vagy a témához érdemben hozzászólni..."
kemény kalap és krumpli orr

Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Hyundai, Kia topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO X670-P R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900 XT 16GB ZALMAN Z1 Plus Asus 1000W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest