- One mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat? címmel megjelent a telefon tesztje is, ha kérdésed van, célszerű annak a topikjában feltenni, várhatóan ott előbb kapsz választ is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Shinnokina #498 üzenetére
Mi Band 4 előtt nekem is érvágás lett volna a hiánya, de azóta nem szempont.
-
Shinnokina
tag
válasz
Kolondrum #497 üzenetére
nekem pl. flip tokban van a mostani, így tök mindegy, van-e AOD vagy sem. Az értesítő led hasznos, de meg lehet lenni nélküle, ha már nem fogadott hívásod van, úgyis mindegy, vár, amíg visszahívod, és kész
De tény, hogy nyilván mindenkinek másak a felhasználási szokásai és igényei, de akkor másfajta telefont kell választani. Minden telefon kompromisszumos, olyan nem nagyon lesz, ami tökéletesen lefed minden létező igényt. Én tudok élni értesítő led nélkül is.
-
-
Mobnet vs. Értesítés: semmi baja. 80%-ban mobneten 7 óra SoT lazán kijön. 81% akkura vetítve.
-
xhege
veterán
válasz
Donki Hóte #485 üzenetére
Személyes tapasztalatod van a ClearPlexel? Kevésbé véd, mint egy tempered glass? A neten fellelhető videók alapján, azárt egészen szépen véd törés ellen is. Az én fantáziámat is nagyon foglalkoztatja a dolog csak ezért kérdezem és nem kötekedés végett.
-
Ma már a wifi off lesz, érdekel van e baj az értesítésekkel. Napok óta használom, de jött minden.
-
Ahogy látom mobneten nem lesz 9:30 meg. Olyan 7 óra.
-
válasz
GoldhandRent #489 üzenetére
Persze! A gmail hangot kapott és rezgést, a BBM Enterprise viszont komoly beállításokon esett át mert sehogy nem jelzett, a viber full gyári van, Messenger pedig cset fejeket kapott minden más gyári.
-
válasz
GoldhandRent #486 üzenetére
Persze, jött minden. Mail biztosan, viber is és Messenger. Ha csak a mát nézem.
Igazából semmit sem hiányoltam még. Feltűnt volna ha nem jön. -
válasz
Donki Hóte #485 üzenetére
Köszönöm, tök jól kiokosítottál!
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Kolondrum #481 üzenetére
valaki más is mondta, hogy csak wifi kapcsolaton jönnek értesítések (értsd: frissít a messenger, insta, whatsapp, viber, gmail, stb), mobilnetről egész addig nem frissít semmit, még manuálisan be nem mész az adott alkalmazásba.
Akkor ez nálad oké, van mobilnet értesítés állandóan ? -
Mit értesz MediaMarktos nanofólia alatt?
A MediaMarkt Okospultjaiban felrakott ClearPlex fólia nem nanofólia, nem rámelegítős és nem véd a a leejtés okozta kijelzőtörés ellen.
A MediaMarktnál egy (viszonylag jó minőségű, de attól még normál) öngyógyító hidrogél fóliát tesznek fel, csak illesztőhabos megoldással, aminek a vége az, hogy habot kinyomogatják a fólia alól és kicsit szárítják a folyamat végén.
Ezért a szolgáltatásért sokallom a 6000 Ft-ot. 6000 Ft-ból tudsz venni Kínából 5-7 készlet hidrogél fóliát, amiből az első (kettő) fólia felrakását el fogod tolni, de utána már nagyon szépen fel tudod rakni a hidrogél fóliát saját magad.
Árulnak a MediaMarktban edzett üveg fóliát is (tempered glass), de az se nanofólia, meg nem is rámelegítős, hanem UV fényre köt a ragasztórétege. Ez egy kicsit jobban védi a kijelzőt a betörés ellen. Viszont ilyet még nem láttam Mi Note 10 telefonra.
-
válasz
Viktor0610 #479 üzenetére
Értem, köszönöm!
Esetleg MediaMarktos rámelegítős nanofóliával kapcsolatban tapasztalat (akár más típus kapcsán), főleg leejtés ellen? -
válasz
GoldhandRent #474 üzenetére
Soha nem baszakodott. Nálam.
-
Drenadar
veterán
válasz
szunyi777 #475 üzenetére
Igen arra. Hiába állítom be a névjegyeknél hogy a mi fiókot használja azt írja hogy nulla nevjegy. De már át raktam másik telon a Googlebe most jó.
Nekem egy névjegyes app van csak és nagyon buta nem lehet be állítani hogy a csak email címek ne jelenjenek meg... Ezt pedig már nagyon régóta tudták az appok....
-
-
válasz
Viktor0610 #473 üzenetére
Üvegkalitka.
-
-
tlala
addikt
válasz
szunyi777 #475 üzenetére
Ha rögtön BL nyitással/EU ROM-mal szeretném kezdeni az érdemi belakást, akkor van olyan lehetőség, hogy bekapcsolom a telefont, belépek a MI fiókommal, és félreteszem 1 hétre?
Vagy ha muszáj, akkor bele is teszem a SIM-et és kiveszem, és 1 hétig a régi telefonomat használom? -
szunyi777
őstag
válasz
Drenadar #467 üzenetére
Van külön névjegyek és telefon app, ha erre gondolsz.
Erre gondolsz, hogy a névjegyek hiányoznak a szinkronizációbol? -
GoldhandRent
őstag
sracok, mobilnetes szinkronizalas meg mindig baszakodik?
eu romon mi a helyzet vele? -
-
Arkie
csendes tag
Ha esetleg érdekel valakit egy kb. 2 hete Kínából érkezett Mi Note 10 (zöld, 6/128), akkor keressen meg privátban.
-
Sziasztok! Van már kialakult és egyöntetű vélemény, hogy melyik a leginkább bevált és ajánlott ívelt üvegfólia vagy vitrin a telefonra? Köszönöm!
-
GoldhandRent
őstag
-
Silenzio
addikt
válasz
GoldhandRent #465 üzenetére
Csak a 30 fps-es szuperstabis felvételt linkelted.
Az csak 1-2 helyen röccen meg picit, ez gyakori jelenség, és jobbára kiküszöbölhetetlen a technika jelen állása szerint.
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Silenzio #461 üzenetére
és a videók:
érdekes, hogy a google-n keresztül szaggat a visszanézés, míg telefonon, és telefonról gépre átmásolva semmit... (csak a korábban említett szuperstabi módban egy kicsit)
a hosszabb nagyítós vidi az a sima 1080p @60, a másik pedig a szuperstabi 1080p @30 -
szunyi777
őstag
válasz
Drenadar #460 üzenetére
Twrp az alapja sok extrával. File kezelő, beépítet magisk, temazhato, stb.. Szuper cucc! Mindig ezt használom ha elérhető adott készülékhez. Ha a twrpt ismered akkor ez sem okoz gondot!
Kaptál engedélyt hogy nyitható, de indítsd el. 99% nál meg fog állni, és közli a hátralevő időt! -
-
olddog
tag
válasz
Donki Hóte #455 üzenetére
Igen, van rá lehetőség.
-
Silenzio
addikt
válasz
Viktor0610 #457 üzenetére
User error volt, a tegnapi csilingelés viszont valóban szoftverhiba. Azt nem tudom, hogy a reklámokat hogy lehet kikapcsolni.
-
Drenadar
veterán
válasz
szunyi777 #452 üzenetére
Lehet hülyeséget írtam, de mikor én rá dugtam a telefont a PCre Mi unlock elindít, ellenőrizte a fiókom és közölte hogy akkor hajrá mehet az unlock. És ma aktiváltam a telefont csak. de nem nyomtam rá, lehet hogy utána közölné hogy várjak, de sztem már írta volna ha nem lenne engedélyem rá.... nem?
-
válasz
Viktor0610 #457 üzenetére
Hát már elkezdtem írni cssk meguntam, hogy stabil alatt hány helyen van reklám amiket ki lehet kapcsolni. A tisztítótól kezdve minden helyen eldugva...
-
-
válasz
Silenzio #454 üzenetére
Egyikkel sem találkoztam. OAD-ot meg írtam.
Nem reagál a ne zavarjanak üzemmódra? Ha ez mellett megnyomod a hangerő fel gombot, akkor lehet hang. A régen ismert néma üzemmód már nincs meg. A viber néha nem régen nekem is ugatott full néma mellett, de elmúlt.Donki Hóte! Egy SIM-em van. Passz.
De ha már hívás.. VoLTE mellett ha minden jó, olyan gyorsan tárcsáz, hogy néha nincs idő a fülhöz emelni, mert már csörög.
-
Azt kérdezem a telefont már napi rendszerességgel használóktól, hogy a telefon a saját tárcsázójával (tehát külön telepített külső applikáció nélkül) tudja-e azt, hogy a Névjegyek között a számhoz hozzárendelhető-e az, hogy az adott számot melyik SIM kártyáról hívja?
Tehát, ha megkeresem Bélát a Névjegyek között és rányomok a hívásra, akkor az 1-es SIM-ről hívja, míg ha Beátát hívom, akkor őt automatikusan a 2-es SIM-ről hívja (miután ezt természetesen hozzárendeltem a Névjegyekben a nevekhez).
-
Silenzio
addikt
Na, tegnap nem tudtam lenémítani, ma nem tudom rávenni, hogy ne kussoljon. Messenger értesítések, SMS, hívások, semmi sem fut be rendesen, vagy csak némítva. AOD nincs. És tényleg minden tele van reklámmal. Vicc ez a telefon.
-
szunyi777
őstag
válasz
Drenadar #450 üzenetére
Ott van az OrangeFox recovery xda-n! Tedd fel azzal! Tökéletes!
Én is azt használom. Sokkal többet tud mint a sima twrpbalazsnba
Sim kártya, mi fiók, oem unlock, stb bekapcsolastol számítva annyit kell várni hogy nyitható legyen! Addig ne cserélj sim kártyát és ne állítsd vissza gyári állapotra. Sok leírást találsz hogyan kell bekaocsolni és mit, hogy Nyisd a bl-t -
Drenadar
veterán
Gondoltam magamban hogy ez a global rom sz*r tele van minden reklámmal, tegyük fel a EU romot... erre még nincs twrp recovery a hivatalos oldalon hozzá vagy csak én nem látom :\
-
GoldhandRent
őstag
megvan a videó, este feltöltöm.
telefonon vissznézve csak a szuperstabilizálásnál döcög, ott értelemszerűen az OIS rángatja magát.
A sima az...nem olyan mint a tied Silenzio. -
Drenadar
veterán
Sziasztok!
meglett már végre nekem is a telo... de nem tudom mit rontottam el, de a mix2-ről sehogy se akarnak átjönni az SMS-ek és a híváslista sem. (nem mintha egyáltalán megtaláltam volna a note-on a híváslistázót...)
valakinek van valami tippje?
lehet az hiba, hogy a mix az EU rom volt, most ugye ez meg globál?
köszi
-
anadroid
senior tag
válasz
Silenzio #440 üzenetére
Biztosítással együtt volt vagy 135-136 ezer az a 153, ha akkor és úgy rendelte, ahogy én (és amit le is írtam itt valahol, ha jól emlékszem, kétszer is).
Item Sub-total $599.99
Shipping Guarantee $13.17
Coupon $162.14
Payment discount $3.00Grand Total $448.02
Amúgy az enyémnél ez áll a nyomkövetésben:
04 Dec 2019 19:49 Departure in Location Warehouse Sorting Centre GEARBEST LOGISTICS
04 Dec 2019 16:27 Shipping Label Printed GEARBEST LOGISTICS
04 Dec 2019 16:26 Confirmed & Prepared For Packing GEARBEST LOGISTICS
02 Dec 2019 22:04 Order CreatedÉn itt követem.
-
Silenzio
addikt
válasz
Shinnokina #441 üzenetére
Ez jogos. Mondjuk én normálisan lefóliázott csomagot kaptam, teljesen makulátlan volt minden. A gari viszont szerintem bolti, ami kockázatossá teheti az egész tranzakciót. Bár szerintem egy kínai rendelésnél így is jobb. Én amúgy 153-ért vettem épp 3-án, de másnap láttam már 147-ért is.
-
Shinnokina
tag
-
tlala
addikt
Nagyon várom már én is az új játékot!
Még csak dec.3-án adta fel a Geakbuying, ezért még se híre, se hamva, a megadott tracking numberük meg sehol sem mutat semmit. -
Silenzio
addikt
válasz
GoldhandRent #436 üzenetére
-
Silenzio
addikt
válasz
GoldhandRent #433 üzenetére
1-2 nap múlva adnám fel. Oké, kíváncsian várom, bár nem tudom, rajtam hogy segít. Még factory reset is volt. Neked fent van a 11.0.1-es frissítés? Előtte csak egy videó készült, de mintha az nem ricegett volna.
-
Silenzio
addikt
válasz
GoldhandRent #431 üzenetére
Olvastam, egy fórumtárs írta, hogy 168 órát kell várni. Akkor majdnem kifutok a visszaküldési időből, úgyhogy inkább nem kockáztatok.
-
GoldhandRent
őstag
válasz
Silenzio #429 üzenetére
Elvileg nem garivesztéses a BL nyitás, és biztos vagyok abban is, hogy itt a topikban valaki segít (vagy a jutub, vagy a Mi Community appban is találsz guide-ot). Ha minden rendben, akkor elvileg vissza is tudod zárni a BL-t.
De azért annyira ne bízz a szavamban, én ezen a BL baszakodáson anno annyira kiégtem, hogy sosem foglalkoztam vele... Ráadásul az előző telefonom egy kínai mókolt rommal érkezett, így egy frissítés érkezett rá össz-vissz a 2+ év alatt... -
Silenzio
addikt
válasz
vadászcsiga #428 üzenetére
Volt iPhone XR-em, az eleve tökéletes volt, csak megbabonázott a háromkamerás kurvaannya P30. Az iPhone X viszont nem volt az igazi (múlt héten adtam el egyet), annak még nem elég nagy fényerejűek a szenzorai. A 11 Próban és a Pro Maxban kottára ugyanaz a három kamera van, a sima 11-hez 30-ért tudok venni teleobit, az még mindig jobb, mint a 110e különbség a 11 és a 11 Pro közt. Üzemidőben már pariban vannak, de az ár, a kisebb kijelző és a nagyobb felbontásból fakadó teljesítményhátrány a 11 felé orientálnak. Pro Maxot is vehetnék, az a plusz 50-60 rugó már nem oszt, nem szoroz, de 230 gramm, azt nem bírja el a gimbalom, másik gimbalt viszont biztos hogy nem tudok venni.
Negyedóránként csuklott össze amúgy a Note 10 alatt. Szerintem marad a sima 11, valahogy elvből nem adnék ki 400 ropit telefonra.
A Xiaomira meg nekem is ezt a custom EU romot kéne felimádkoznom, mégiscsak ütősek a kamerái, csak nem tudom, hogy kell kinyitni a bootloadert, meg nyilván a garitól is búcsúzhatnék.
-
válasz
Viktor0610 #424 üzenetére
Hát lehet, inkább mondjuk úgy mindenki másban hisz. Ez sem olyan, hogy nézem, de 90 felett tetű lassan tölt.
-
Silenzio
addikt
Azokkal nincs bajom. Szerintem az 5x tele képe szar, de szar volt a P30 Próé is, szóval a telefonos mezőnyben még mindig kimagasló. Sőt, nálam nem jelentkezik a (szín)zaj sem, ami az egyik fórumtárs által linkelt esti képeknél bizony jelen volt. Nálam inkább fordított a helyzet, nagyon mosottas bír lenni egy-két kép, pedig betonstabil a kezem.
(#423) Kolondrum: P30 Pro és iPhone XR is tudta ezt. A Mate 20 Pro megközelíti, ami azért nem rossz egy ekkora UHD kijelzőtől.
-
-
Üzemidőhöz újabb adalék: tegnap 11 óra felé érte el a 9T szintjét (ekkor töltöttem volna azt), úgy hogy csak 91%-ra volt töltve előtte (ez nálam alap). Ekkor tettem le 47%-al a Note 10-et aludni. Egyébként az 5%/10 Óra él rep.gép üzemmódban is. Ergo mind1, hogy alszik e vagy sem. Jelen állás szerint dél felé fog az általam meghúzott 25%-ra merülni. Most épp 20 óra üzemidő 5 óra kijelző. Minden eddigi telefont agyonver ebből a szempontból. (Bnőm 2 és 3 nap közötti időköközben tölti a 8 PRO-t ami detto egy 9T-t váltott) Akku miatt vettem, a többi adott volt hiszen a 9T is Miui 11 volt. Még pár nap és ki merem mondani megérte.
Egyben vitték el a 2db 9T-t, két gyerek kapja karira 8db tokkal, több fóliával, stb. -
Silenzio
addikt
P30 Pro a gyári appal ilyen, sőt, még rosszabb. De csak 4K-ban. Ami azért érdekes, mert még a tárhelyre se lehet fogni. Valaki lemérte, hogy kemény 17 megabittel rögzít. DSLR Camera nevű programmal viszont szaggatásmentes 4K-ban is, és nincs ez a "jitter" mozgásnál, csak ha durván rángatod. Szóval tökéletes volt számomra. A 25 fps hiánya miatt kerülöm a Huawei-t, van az a lámpavillogás, amit az 50 Hz-re állított shutter sem küszöböl ki, vágóprogram meg még úgy se. A Note 10 ezért ideálisnak tűnt, van ugyanis 25 fps meg 24 is, csak hát azok is ricegnek.
(#407) hun_gery: Ez neked is szól, a P30 Pro és a Mate 20 Pro közt annyi a különbség, hogy utóbbiban nincs benne az RYYB szenzor és nem ötszörös a zoom. Én a háromszoros zoomot gyakrabban tudtam érdemben használni, még filmezéshez is pl., és van az említett szenzor hiányának olyan pozitív hozadéka, hogy hasonlít egymásra a három kamera képe, nincsenek ostoba színbeli eltérések, mint a későbbi modellen. Mate 30 Próhoz nem volt szerencsém, de a Mate 20 kecsesebb, könnyebb, ezerszer szebb, mint ez a Note 10, vagy igazából bármi más, plusz az ujjlenyomat olvasó mellett megkapod a 3d arcfelismerőt és van led is. Még mindig a legjobb telefon, amit valaha életemben nyomogattam, csak az iPhone 6-ot szerettem ennyire kb. 5 éve.
Észrevettem egy rendkívül furcsa hibát a szoftverben. Lehalkítom a telefont, és ezerrel, full hangerővel jönnek mindenféle hangok, email, kamera exponáló hang, videóindító pittyenés, vagy akár a Facebook Messenger csilingelése. A kamerahangok akkor is minden programban jöttek, amikor még a néma módot is bekapcsoltam. Könyvbemutatón videóztam, kezemben fényképező, gimbalon, állványra téve a telefon. Nagyon ciki volt, amikor a közönség egyként ugrott fel a fülsüketítő pittyenésre, amit a Manual Camera csinált videó indításakor. Baromi hangos és zavaró. Ilyen malőrt még egyik telefonnál se láttam, egyszerűen képtelen vagyok valóban lenémítani a telefont.
Tegnap este is ez volt, filmeztünk, Messenger pittyent, kinyomtam az alkalmazás hangjait a beállításokban, de ugyanúgy csilingelt tovább. A mobilnetet kellett kikapcsolnom végül. Szánalomhalom.(#409) Freddycom:
Ez jó megoldás, én is használtam a P30-nál. Vágóprogram csinál belőle 30-at, ha filmezek, 60-on hagyom, ha home videózok. Sima liba. De ez a szerencsétlen mindenhogyan röcög nálam.(#419) GoldhandRent:
Oké, várom, jó lenne egy pozitív ellenpélda.Én már nem szenvedek tovább, 5 napja van meg a készülék, holnap megy vissza. Telekomnál dolgoztam sok-sok éve, az egyik tanítványom intéz nekem jóárasított iPhone 11-et vagy 11 Prót. Nagyjából 50 telefonom volt 2011 óta, most már azt mondom, elég a nyűglődésből, kerül amibe kerül, de ne akarjak rajta túladni legalább 2 évig.
-
GoldhandRent
őstag
Ezek tényleg borzasztóak baszki... Nekem nem ilyen, egyáltalán nem ilyen ! Valamikor megpróbálok én is ilyen forgolódós videót csinálni, és megosztom veletek.
Amit így első ránézésre tippelek, a nagyobb rángásoknál az OIS nem tud magával mit kezdeni, és a végpont és a középpont között ingázik. Ha begyorsítod a mozgásod, akkor nem csinálja (nálam).Egyébént a 30 fps helyett nem jobb 60-ban felvenni, majd azt "lebutítani" 30-ra ?
-
válasz
Drenadar #416 üzenetére
Ne csináljuk a feszt, én sem neki akartam menni, csak mindig van valami amire nem gondoltam, hogy másnak kell. Pl vez nélküli töltés nekem kiesik, hisz ha felveszem a telefont leáll a töltés ami nálam annyi, hogy soha nem töltene. Powerbank a zsebbe és go, melóba dettó. Csak nyugodtan.
-
cikasz
őstag
válasz
Kolondrum #401 üzenetére
Látom nem értjük egymást vagy inkább nem egyformán gondolkodunk ami nem is baj!
Nekem nem szükséges, hogy cipeljem a telefont csak egy raktáros vagyok a raktár meg nem olyan nagy!Nem értem a pofára esés mondatodat!
Blitzwolfot mint márkát nem veszek többet mert ami volt mind tönkre ment rövid időn belülVan xiaomi power bankom és csak akkor használom ha tényleg szükséges.
Az ikonok valamilyen módba rendezése meg fontos dolog (pl.:nekem) így jóval hamarabb meg lehet találni amit keresek.
Game launcher samsungon azt csinálta, hogy a játékokat (én többel is játszom igen) berakja a "game launcher"-be amire ha böksz csak a játékok jönnek elő így csak egy ikon van kint a sok játék ikon helyett.
A fiók dologgal lehet kezdeni valamit? Azt hiszem a google-nél is van olyan, hogy az összes alkalmazásból/device-ból kiléptet. Itt nincs ilyen?
-
-
zazenke
őstag
-
Silenzio
addikt
válasz
GoldhandRent #398 üzenetére
"Azt amúgy sem értem, hogy ki akar 4K 30-as videót készíteni, hát a szemem kifolyik 30FPS-től." Ezért a megjegyzésért a filmesek a középkorban (ha lettek volna) máglyán égetnek el. Azért folyik ki a szemed a 30 fps-től, mert a készüléked, készülékünk edge detectionje olyan szar, hogy képtelen szellemkép nélkül pannelni. Ez valódi, fizikai rekesz nélkül komoly feladat a programozóknak, amit csak viszonylag ritkán képesek megoldani normálisan. De valahogy régebben sikerült, talán a kisebb szenzorok miatt.
Nézd meg a drive linken a felvételeim. Bocs a szuszogásért, de meg voltam fázva.
A stabi nélküli beröccen 6 másodperc, 11 másodpercnél is, 18 másodpercnél meg vagy háromszor akad. A bekapcsolt stabis is akad a sárga ruhás nőnél és az ajtókeretnél is. Ez az, amitől minden droidos telefon szenved immár egy éve, és ami iOS-en nem fordul elő. A fájlnevekben a poén kedvéért kiírtam, valójában hány fps az a 30 illetve 60, ugyanis ezek a csodamasinák képtelenek egész számú képkocka per másodperccel rögzíteni, inkább össze-vissza folyatják a képet. Annyira feldühített ez a teló, hogy csináltam egy factory resetet, hátha jobb lesz a kamera. A felvételek a reset után készültek, ez volt az első dolgom. Élek az elállási jogommal, és visszaküldöm a telefont. -
thommypl
tag
válasz
vadászcsiga #402 üzenetére
Azt tudom. Fordított töltés kábellel nem működik?
-
Hát lesz pofára esés úgy látom. ZMI, Xiaomi bank is így tölti. Én szinte csak erről töltöm, a blitzi a melós töltő, de van itthoni is. Powerbank: mert így Töltés közben is mobil vagyok.
ABC sorrend nincs, ha nem mondod nem is tudom, hogy van másoknál ilyen.
Téma: le van nálunk tiltva. Régiót kell váltani és vonala lesz téma áruház.
Fiókhoz: hasonló bajunk volt mikor nem jelentkezett ki bnőm a régi telefonrók. Azóta alapszabály: reset előtt régi telefonról minden logoff.
Game launcher: nem értem mi ez. Mire jó?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A 108 megapixeles hátlapi kamerával szerelt Mi CC9 Pro és prémiumkiadásának átnevezett változatairól van szó.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest