Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat? címmel megjelent a telefon tesztje is, ha kérdésed van, célszerű annak a topikjában feltenni, várhatóan ott előbb kapsz választ is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TpS
őstag
Aki nyitott BL-t, most mennyit kell várni? A héten megjön a vas, egy eu devet fel kéne rá pattintani.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Shinnokina #1040 üzenetére
Akkor ez Telenyomor nyűg.
-
Shinnokina
tag
válasz
Milestone2 #1039 üzenetére
akkor sem, szürke marad a kiírás és nem mozdul a csúszka
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Shinnokina #1038 üzenetére
...és ha még egyszer beírod a kódot?
-
Shinnokina
tag
válasz
Shinnokina #1037 üzenetére
a kódot sikerült beírni végül, de a toggle nem mozgatható a Volte mellett.
-
atikó
őstag
válasz
Kolondrum #1033 üzenetére
Ezt sajnálattal hallom, melyik szolg.-nál vagy? A volte miatt kérdezem?
Illetve: én vodás vagyok és nem működik a hivásvárakoztatás, hiába van bekapcsolva, rájöttem hogy be van kapcsolva az átirányítás ha foglalt vagy, az összeveszik a másiklal, de azt sajnos nem tudom kikapcsolni nem engedi, aki vodás meglesné h neki megy e. Köszi
-
Milestone2
nagyúr
válasz
vadászcsiga #1032 üzenetére
6 verzió (4 hivatalos 2 nem hivatalos)
China DEVELOPER
China STABLE (CNXM)
Global EEA STABLE (EUXM)
Global MI STABLE (MIXM)Xiaomi.EU DEVELOPER
Xiaomi.EU STABLE -
vadászcsiga
félisten
Hát hány verziószámú frissítés létezik ehhez a telefonhoz? Kínaiak remelem tudják követni
-
atikó
őstag
most érkezett a 11.0.13.0 frissités, de nem terszme még fel, tartok az előző verzió hibáitól.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #1029 üzenetére
DE. nyilván ez a teljes ROM.
...csak nem értem mi szükség rá
Android és/vagy MIUI verzióváltásnál megértem... -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Milestone2 #1028 üzenetére
Nem lehet hogy ilyenkor valami miatt a teljes rom kerűlt fel?
-
Milestone2
nagyúr
(nem változott semmi....na ehhez nagyon kellett a 2,6GB OTA...)
-
Milestone2
nagyúr
Nocsak...2.6GB az OTA frissítés china fejlesztőin...
...csak nem android-verzióváltás érkezik?
Hamarosan kiderül. -
SolymossyBal
tag
válasz
GuruZone #1025 üzenetére
Aki esetleg ugyanebben a cipőben járna:
-Global fastboot ROM - MiFlash-sel;
-Orange Fox recovery - Fastboot-ból parancsokkal;
-OrangeFox recovery még egyszer - OrangeFox alól telepítve a .zip-et;
-Format Data (Yes);
-Reboot to Recovery;
-EU Stabil ROM - OrangeFox alól;
-Reboot to Recovery;
-Format Data (Yes);
-Reboot to System. -
GuruZone
őstag
válasz
SolymossyBal #1024 üzenetére
Kipróbáltam két TWRP-t is, végül az Orangefox-szal működött.
Fejlesztőit nem próbáltam.
-
GuruZone
őstag
válasz
SolymossyBal #1022 üzenetére
egy verzióval menj vissza, ha teheted. nekem sem ment fel a legutolsó verzió a xiaomi.eu stabilból. nézhtem fél órán át a CC logót, míg alul az android pöttye folyamatosan mozgott.
Recoveryben WIPE > DATA a rom telepintés előtt.
-
SolymossyBal
tag
válasz
anadroid #1021 üzenetére
Sziasztok,
segítséget kérnék - akár magánba - ROM-oláshoz.
Nem az első telefonom, így nem éreztem magam teljesen tapírnak a témában, de kezdem azt érezni, eljárt felettem az idő. Végigböngésztem oda- és vissza az idevágó XDA topikokat, de az istennek sem sikerül felpakolnom a DEV EU ROM-ot.
Próbáltam a kínai és a nem-kínai TWRP-t, az utolsó és az azt megelőző DEV ROM-ot is. Kb egy napja bénázom, de nem megy. A CC-s boot-logonál nem megy tovább sehogy sem.
(A Fastboot-os, kínai ROM volt az egyetlen, ami felkúszott.)HELP!
-
anadroid
senior tag
válasz
vadászcsiga #1019 üzenetére
Ahol én moderátorkodtam néhányadmagammal anno tizenpár éve, (75000-es felhasználóbázis jó ég tudja hány topikja), ott egy topikot tokkal-vonóval be lehetett fűzni egy másikba, vagy egy hozzászólást, illetve egy szálat át lehetett vinni egy másik topikba. De hát az egy elavult rendszer volt. Ebben a korszerű rendszerben, ahol egy threadet nem lehet végigkövetni, lehet hogy nem megy.
-
Jhonny06
veterán
válasz
vadászcsiga #1014 üzenetére
Meg lehetne egyezni, hogy átmegy oda mindenki és akkor kihal egy idő után
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Milestone2 #1015 üzenetére
Akkor marad. Ez van.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
vadászcsiga #1014 üzenetére
Nem is válaszoltak...
-
vadászcsiga
félisten
Milestone
Mit írtak a modik miért nem zárják ezt a topikot?
Gáz hogy duplázódnak egyes beírások. Itt is meg a másikban is ugyanazt a kérdést olvasom. -
válasz
kovidani1023 #1009 üzenetére
Néhány embernek rossz így is úgy is. Remélem javítják. Bár ezek inkább elrontanak mindent. És még valaki azt merte írni, hogy szoftveresen nincsenek bajok a MI telefonokkal. "Badarság" a@#_!
-
Jhonny06
veterán
válasz
thommypl #1010 üzenetére
Meg AOD-dal eleve gyorsabbnak tűnik. Nem tudom pontosan, hogy hogy működik a szenzor, de felvillant képernyőnél is gyorsabb. Gondolom az energiatakarékosság miatt kikapcsolt képernyőnél lekapcsol valamilyen módon a szenzor és ha odaérinted, csak akkor észleli, hogy egyáltalán olvasni kéne valamit és ez plusz időbe kerül. Míg felvillant képernyőnél vagy AOD-nál eleve aktiválódik ez.
-
thommypl
tag
válasz
kovidani1023 #1009 üzenetére
Nálam ha nagyon szar nem is, de érezhetően rosszabb lett. Másik topicban Kolondrum azt írta ha bekapcsoljuk az aod-t akár csak időzítve pár perce akkor jó lesz
-
kovidani1023
újonc
a legujabb frissites ota nagyon szar lett az ujjlenyomat olvaso )pontatlan ha megis sikerul 2X annyi ideig tart. Ha jol emlekszek valaki mar irt errol... esetleg mas is tapasztalt ilyet esetleg valami megoldast valaki talalt ra? koszonom a valaszokat
-
-
Jhonny06
veterán
Valaki találkozott olyannal, hogy a gyári Limitless témánál a telefon és az üzenet appnak más az ikonja, mint amilyennek lennie kéne? Több témánál is tapasztaltam, hogy nem ugyanazokat az ikonokat állítja be, mint a képen van. Jó lenne a régi fajta zöld telefon és sárga sms ikonokat visszahozni. Fura, mert a többi ikon egyezik.
-
troll81
addikt
válasz
GoldhandRent #1005 üzenetére
Szia igen. Meg van esteleg ha linkel együtt tudtal adni kis segítséget vagy csak az üveg cserélhető e?
-
troll81
addikt
sziasztok kis baleset történt
LCD Display + Touch Screen Digitizer Assembly for Xiaomi Mi Note 10 ilyet keresek vagy beszerzési helyet. csak egyben cserélhető?
-
atikó
őstag
A legutobb érkezett frissitést nem telepitettem, valaki panaszkodott is, h lasabb ujlenyomat feloldás stb., Most megnéztem elérhető e a frissités, és nem, valyon azért vonták vissza mert valoban probléma van vele!?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610 #999 üzenetére
Ja, azt nem tudtam.
-
válasz
vadászcsiga #997 üzenetére
Az nem [Re:] topik.
De már túlon túl sok hsz. ment el erre.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
vadászcsiga #997 üzenetére
kértem....meglátjuk mit reagálnak.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Viktor0610 #995 üzenetére
Note 7-nél zárták miután megjelent a teszt.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
Viktor0610 #995 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy a TESZT-et nem zárják. A HÍR-t talán...
...bár legutóbb, (más készüléknél) mintha az a döntés született volna, hogy nem zárnak semmit. -
válasz
Milestone2 #994 üzenetére
Nem szoktak zárni cikk topikot.
Max. készítenek egy topik összefoglalót, amiben linkelik a másik témát. -
Milestone2
nagyúr
válasz
vadászcsiga #993 üzenetére
keressetek MOD-ot hozzá
megpróbáltam...vagy sikerül....vagy nem....
-
Jhonny06
veterán
válasz
Milestone2 #989 üzenetére
Lehet amúgy, hogy zárni kéne ezt és átirányítani oda mindenkit.
-
batabe
senior tag
válasz
Milestone2 #989 üzenetére
Ezt valahogy nem vettem ott észre, pedig azt is követem...
-
Milestone2
nagyúr
Igen, a másik fórumunkban vagy három napig ezen ment a rinyálás....
-
batabe
senior tag
Ti tapasztalatok olyat a kamerával kapcsolatban, hogy ha túl gyorsan egymás után akarok fényképezni, nem csinál képet - gondolom az első kép feldolgozása miatt - hiába nyomom a gombot egymás után? Legfrisebb EEA rokon vagyok
-
GoldhandRent
őstag
válasz
vadászcsiga #981 üzenetére
&980
pl az, hogy a nevek nem Keresztnev, Vezeteknev sorban vannak, hanem rendesen magyarul, nem vesszovel elvalasztva.
(bar most megnezve a regi sem olyan, nemtudom mire emlekszem)
viszont feketebb, ez biztos, es a "telefont" megnyitva ha elol volt a tarcsazo elol is marad. nekem ez jobb
kiirja a szamot a nev alatt, es szamomra jobban atlathato
(6+ eve hasznalom az eddig valtozatlan nevjegyzeket es tarcsazot, kaptam egy samsung a40-et es olyan katyvasz az egesz, hogy borzalom.. szerencsere le tudtam cserelni s9-re, ennek jobb, hasonlit a miuihoz, de nem ugyan olyan) -
szunyi777
őstag
válasz
Milestone2 #985 üzenetére
Köszönöm, ez hasznos!
-
Milestone2
nagyúr
Tapasztalatmegosztás!
Az év utolsó hetében kikerült egy pletyka az új védelmi szabályokról. Az újévi “ajándék“ a Xiaomitól [http://forum.gsmhosting.com/vbb/f715/xiaomi-new-security-come-2020-a-2754120/] tökéletesen működik.
Redmi Note 7-esem, egy sima újraindításba belenyekkent.
Bootolt a Redmi logóig, majd átugrott Fastboot módba.Fastboot mód van, de nem látja sem a Windows, sem a Linux (mindkettő gond nélkül látta még pár nappal előtte).
MiFlash nem érzékeli. Kínai MiPCSuite nem érzékeli.Orangefox megmaradt, de szintúgy sem MTP, sem ADB-sideload kapcsolat nincs a számítógéppel. Első lépésben cache s dalvik törlés...ugyanúgy megáll a Redmi logónál...majd Fastbootba ugrik. Jó, mondom akkor kapsz egy Factory Resetet. De ezután is ugyanez a szitu.
Itt egy cseppet dühös lettem. Leültem gondolkozni. Mondom van még egy ötletem, hátha az a Fastboot mód megy félre...így most Orangefox alól indítottam újra bootloaderbe (fastboitba). Hurrá így már látta a MiFlash (de azt én nem szeretem), hurrá látja a kínai MiPCSuite is...gyorsan meg is flesseltem a china developer rommal (én azt használom) és itt jön az érdekesség, ami miatt az egészet leírom! Eddig a sikeres flash után beindult a telefon, beírtam a wifit, majd a mi fiókomat meg a jelszót és már indult is a rendszer. MOST NEM! Most kiírja, hogy nem megengedett a belépés! Nem jelszóhiba. Nem megengedett, mivel a behalt rendszerben BEKAPCSOLVA MARADT A KÉSZÜLÉKKERESÉS (FIND DEVICE).
Gyorsan elmentem egy órát sétálni, átgondoljam, lenyugodjak. A séta alatt, ahogy a leírásban olvastam, felmentem egy másik teóval az i.mi.com oldalra. Manuálisan kikapcsoltam a Redmi Note 7-ről a Készülékkeresést...20 perc múlva hazaértem. És ugyanaz a telefon ami az előbb nem engedett be a hibátlan jelszavammal, most simán beengedett, kezdhettem a belakást.
1. Jó ha tudtok erről az új védelemről
2. Egyre “jobb“ véleménnyel vagyok a Sáomi minőségéről. (Nemrég halt végleg meg a Redmi6A-m...s most a RN7 is belebukik egy rebootba...hmmm...egyre jobb a minőség.) -
tlala
addikt
válasz
vadászcsiga #981 üzenetére
Kézzel indítható felvétel sincs benne?
Mármint a linkelt Miui-ban. -
Ombre88
csendes tag
Mi volt vele a baj?Feltettem ezt az újjat.Sok különbséget nem látok azon kìvűl,hogy a felső sávban nincs integrálva a hangfelismerő.Mindenki szidja csak nem tudom miért.Lefagyott esetleg?Nem kötekedni akarok csak kiváncsi vagyok.
-
GuruZone
őstag
Gyerekek , besza*ás.
Működő MIUI névjegyek és tárcsázó [link]
Azt nem értem, miért pont ez a nyári 10.4.4.0 működik, de most olyannyira vagyok feldobva emiatt, hogy elmondhatlan.
Telepítsétek fel, inditsátok újra a telót és mehet ki az ikonja a dokksávba.
Megjegyzés: ettől nem lesz automatikus hívásrögzítés
-
tlala
addikt
Lejárt a 168 óra, nyitottam a bootloadert, és feltettem a legújabb, "2020-as" EU fejlesztői romot.
Az ujjnyomat olvasó még pocsékabb, számos helyen angol szöveg van a menüben, olyan helyeken, ahol a global stabil tökéletesen magyarított.
Eddig nem látok semmilyen előrelépést - bár a kamerát még nem teszteltem. -
válasz
Jhonny06 #973 üzenetére
Mióta regeltem minden privát meg van mindenkitől. Ha neked nincs hát sajnálom, láthatnád mikor küldtél el az anyámba, előtte valószínűleg én is téged még az akkor létező fórumban ami után én pihentem. . mellesleg észrevehetően nem történt változás. Látni sem nagyon lehet, hogy fent van. Még össze nem karcolom addig marad fent .
-
cikasz
őstag
válasz
GoldhandRent #967 üzenetére
Nehogymár minden fizetés előtt kapcsolgassam az nfc-t ki-be!
-
cikasz
őstag
válasz
vadászcsiga #960 üzenetére
Nincs kedvem baszakodni a romokkal meg várni rá , hogy jó legyen. Pl. az AOD szar amire a legnagyobb szükségem van.
-
cikasz
őstag
Feltöltöttem pár képet és videót a Fővárosi Nagycirkuszban tett látogatásomról.
Nem állítottam semmit csak elindítottam a felvételt és fotóztam!Más :
Nem tudja valaki miért nem tudok nfc-vel fizetni? Ezt a képet rakja ki de hiába bökdösöm nem történik semmiFeloldott képernyőnél ki sem adja ezt a képet. Lezártnál hozzá érintem és amint feloldom ez a kép fogad.
másmás :
Eladom a telefont, ha valakit érdekel akkor privizzen . November végi gearbest vásárlás. -
Jhonny06
veterán
válasz
vadászcsiga #956 üzenetére
Tudsz dobni egy linket? Nillkin az is?
-
Jhonny06
veterán
válasz
vadászcsiga #954 üzenetére
-
Jhonny06
veterán
válasz
Jhonny06 #822 üzenetére
Azóta használom a fóliát. 1-2 nap után teljesen rátapadt és eltűnt az a ragacsos réteg szerencsére, így már csak a kerek rész látszik. Én már eléggé megszoktam. Csak világos háttérnél látszik használat közben, nem annyira zavaró. Azért ha találok valami jó minőségű fóliát, akkor valószínűleg lecserélem, de a legtöbb helyen csak noname cuccokba botlok bele.
-
Ronyi.
csendes tag
Sziasztok.
Hogyan lehet kikapcsolni a távirányítót, hogy a lezárt képernyőröl ne induljon el?
Zavaró, hogy ha a képernyő oldalától húzom az ujjam a feloldáshoz mindig ez jön föl.
Köszönöm. -
válasz
Milestone2 #949 üzenetére
Raktam már be és oda vissza jártam rajta.
Pár éve. És tudod mit? Jól esett.
Lassan kell hogy ne lökje ki. Utána már lehet ide oda.
Akku pukkant. -
Ombre88
csendes tag
Nekem be van állìtva az ujlenyomat olvasó meg az arcfelismerés is ami olyan k..va gyors hogy kb vak sötétbe kell csak használnom az ujlenyomat olvasót.Sokan nem talának fóliát.Én bementem a media marktba és rakattam egy clearplexet.Nem tudom mennyire paraszt vakîtás de korrekten feltették és tökéletesen megy a leolvasó is.Nyîlván drágább egy kînai fóliánál.De azokból is havi egyet elhasználtam mindig.Eléggé igénybe van véve a telcsim kiváncsi leszek ,hogy szuperál ennyi pénzért.
-
vadászcsiga
félisten
Csináltam néhány fotót ma a telóval:
Mi note 10 tesztfotók -
vadászcsiga
félisten
válasz
Milestone2 #942 üzenetére
Kipróbált cucc ez már s7e óta. A glue sztem csak a tapadás miatt van, a védelmet maga az üveg adja bizonyos határok között. Nekem csak karc ellen kell.
-
Dvorzhetskii
újonc
Hali, olyan védő üveget keresek aminek nincs az a ronda kivágás az újjlenyomtnál, talán Nilkin üvegnél panaszkodtak erre. Melett valami olyan tokot ami kibírná kisebb eséseket, tapasztalat, ötlet vlaki?
-
Milestone2
nagyúr
válasz
vadászcsiga #940 üzenetére
Hááát ezekről a 'glue'-król csak az jut eszembe...a Pólusban árulta bemutatóval egybekötve egy faszi...szénné röhögtem magam az arcán, amikor a saját telefonját kocogtatta kulccsal, mondván az be van kenve védelemmel, és még óvatosan is kocogtatta, teljesen lefagyott mikor a screen betört...
...ha színjáték volt, nagy színész
...ha valóság, gagyi volt a 'glue'-védelem -
válasz
vadászcsiga #940 üzenetére
Na ilyen pont nem jön, de ezt nagyon várom
[link] -
válasz
vadászcsiga #938 üzenetére
Front+back hydrogél. 2 párt. 1670huf. Refund folyamatban.
-
Jó akkor leülünk. Jött fólia, nagyon vártam ezt. Note 10-re. De ez a gyík kínai Samsungra valót küldött. 2 előre 2 hátra. Kötelet mára elég...
-
-
-
Akinek 11.0.12 alatt elromlott az ujjlenyomat olvasó pontossága és sebessége annak a megoldás:
Kapcsold be az ujjlenyomat olvasó helyét jelző kapcsolót és oldás előtt érj a kijelzőhöz, hogy jelezze a helyét , csak ezután olvastasd le és mint a villám old, mint korábban. Ez kő kemény sw hiba.De van itt még!! Ha megy az AOD akkor is hibátlan, sőt jobb mint korábban bármikor. A lényeg, hogy a kijelzőn legyen valami ne a full sötétből oldjad. A baj, hogy nekem az AOD nem kell, totál felesleges főleg mert akku időt vesz el és van mi band 4-em.
-
válasz
Kolondrum #930 üzenetére
Matattak továbbá azon is, hogy a kijelzőn jelölje meg az ujjlenyomat olvasó helyét. Bekapcsoltam, mert feles ujjal már nem old. A lényeg, hogy nagyon hamar eltűnik a minta. Tehát a frissítés leírása kamu, tizedét nem írják le.
Ha bekapcsolom a kijelzőt és úgy oldom, meg merem kockáztatni annyira gyors, mint egy note 8 PRO hátlapi olvasója. Várjuk a javítást.aztan ha akkor sem lépünk innen.
-
A 11.0.12 egyetlen látható pozitív hozadéka az az, hogy pontatlanul gyorsan indul újra a telefon.
ja és a téma áruház magyar régió mellett.
-
A félig rakom rá nekem is meg volt, de már esélye sincs ennek, totál pontosan max. Kivétel ha előtte megy a kijelző. Tehát SW jellegű a hiba. Jelentés ment róla...
Minden app ami ujjat használ olyan gyors mint régen, mert megy a kijelző.Jhonny06 Mar tudom miről beszélsz.... Az animáció kialakul és újra indul mire old vagy kiírja próbája újra.
-
Rájöttem. Ha oldás előtt bekapcsolom a kijelzőt olyan mint régen. Ha a full fekete képernyőre rakom az ujjam akkor nagyon nehezen old sokáig és gyakran próbálja újra üzenet van.
Ezek miatt tudom amúgy utálni a Xiaomit. Az sw katasztrófa.És az meg van, hogy ha új ujjat tanítasz akkor már kiírja, hogy fóliát ne használjon vagy olyat ami bla bla.
-
Milestone2
nagyúr
Nálam jövő hét közepén jár le...
...igaz és nem arra várok, hogy az eu-t tehessen fel, hanem hogy a kínai fejlesztőit.
Ez az én perverzióm...mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy a szoftverben módosított ROM (china dev) után mit kezd majd a B20-as LTE-vel (gondolom semmit...bár mi max 3-nál volt olyan tapasztalatom, hogy cina devvel is használta simán a B20-at) -
zozyk
addikt
válasz
Milestone2 #923 üzenetére
Akkor már csak a várakozás van hátra. -
zozyk
addikt
válasz
vadászcsiga #911 üzenetére
Az már jó lesz. :)
De még nem találtam EU romot se, és nyitásra is várni kell... Van idő. -
-
Spin
aktív tag
válasz
Viktor0610 #918 üzenetére
11.0.12 került szóba, így természetesen arról :)
-
-
Hát én nem tudom mi történt, de az ujjlenyomat olvasó 11.0.12 óta lassú és pont olyan pontatlan mint 9T alatt. Így úgy megy a kukába mint a sicc..
-
vadászcsiga
félisten
válasz
Milestone2 #913 üzenetére
Így hát. Mindegyik.
-
Drenadar
veterán
válasz
vadászcsiga #911 üzenetére
benéztem abba a topicba. kár volt.
-
-
zozyk
addikt
Melyik lesz a fő topikja a telónak?
-
Anty86
csendes újonc
Hejhó:) Búék:)
Reggel jött egy értesítés, hogy új android verzió elérhető, viszont amikor rányomtam azt írta a teló hogy nincs frissítés:D -
tlala
addikt
Boldog új esztendőt minden kedves márkatársnak! :)
-
GuruZone
őstag
válasz
Shinnokina #900 üzenetére
Ha volt is ilyenem, mindig a net volt a ludas (akár mobil, akár wifi).
Az appnak ilyen hibája biztosan nincs.
-
válasz
Shinnokina #902 üzenetére
Eleve nem kell ilyen takarítás.
Sokszor (mint látod) csak árt. -
Shinnokina
tag
válasz
Viktor0610 #901 üzenetére
De szoktam, de azt nem találom, hogy lehet egy appot kivenni ebből a takarítósdiból.
-
válasz
Shinnokina #900 üzenetére
Nem szoktál ilyen cache-ürítéseket, "takarítást" végezni a készüléken?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A 108 megapixeles hátlapi kamerával szerelt Mi CC9 Pro és prémiumkiadásának átnevezett változatairól van szó.
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Redmi note 13 128gb
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ független Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB TiTanium Black ! 1 ÉV Samsung GaranciA
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 13 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 Fractal Design 760W
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest