Hirdetés
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
válasz
Menthirist
üzenetére
detto. Nekem is nagyon sok amd proci és gpu-m volt, haveroknál is volt jópár. Van egy 12 éves athlon xp ami még mindig napi használatban van, ráadásul 10 éve tuningolva megy. A többi cucc pedig elavultság miatt nincs használatban, pedig még mindig működik mind. Videokártyán azért van sok hibalehetőség, mert a gpu mellett még van egy lap egy rakás alkatrésszel, na az a rakás alkatrész az el tud szállni, és ott nem lehet csak úgy a gpu-t kihúzni és berakni egy másik lapba

Mondjuk ezek nagy része asztali gép, a laptopok meg mind gányolt foshulladékok... Olyat még nem láttam hogy laptopban normális hűtés volt.Errefelé is, vinyó hal meg a legtöbbször, aztán alaplap, videokártya alaplap, és monitor, és táp, pendrive. Mást még nem láttam tönkremenni. Pedig a haver régi amd-s laptopjában annyira koszos a hűtés, hogy már terhelés nélkül is üvölt benne a ventillátor, és még is megy így évek óta(nem meri szétszedni és megtisztítani...)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG (32GS95UE-B) 32" 4K OLED 240HZ GAMER CSÚCS MONITOR ! AKCIÓ
- LG (35WN75C-B.AEU) 35" QHD GAMER MONIOR ! AKCIÓ
- HP EliteDisplay E233 23"FHD Üzleti Monitor, 2xUSB , Álló/Fekvő mód, emelhető, használt, üzletből
- LG (32SR50F-W.AEU) 82CM FHD WIFI SMART GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (32GS85Q-B) 32" QHD 180HZ GAMER MONITOR ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest