- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
weberzolee
aktív tag
válasz
#47106304 #121 üzenetére
értem már, ha nálad minden jó, akkor nincs is hiba. mondom én hogy wpSheep vagy
, én meg biztos rosszul fogom, meg kb az összes user aki 8.1 -et használ, vagy 535 -öt 10 -zel. lassan kétlem, hogy egyáltalán láttál már életedben WP-t, mert hidd el nekem, aki évek óta használja a rendszert, az tisztában van a hibáival. Max az lehet elégedett, aki friss modellt használ, vagy nem használ okos funkciót.
-
weberzolee
aktív tag
válasz
#47106304 #108 üzenetére
de meg tudna győzni, ellentétben veled, mert te a böfögésen kívül egy érvet sem hoztál fel, azt meg hogy a kérdéseimre válaszolj el sem vártam, te vagy az iSheep WP -s verziója
.
@Dalai Láma
beállítás csekkolva, háttérben futhat mind2 alkalmazás. Lumia 620 WP 8.1, szóval ha ez neked megy, akkor a WP 10 kiváltsága, vagy az én telefonom hulladék. Mindenesetre a 610 -zel is megszívtam, a 620 -szal és az 535 -tel is. kérdem én mégis mi indokolja, hogy bizakodva vegyek egy 550 -et? és itt a nagy probléma, mint írtam budget kategóriában lehetne erős a WP, de ott meg hulladékot gyárt. flagship kategóriában abszolút esélytelen. -
Dalai Láma
őstag
válasz
#47106304 #108 üzenetére
Én nem akarok senkit semmiről meggyőzni, midenki azt vesz, amit akar.
Csak kiváncsi voltam, hogy amit leír, az valóban úgy van-e, és én egyik jelenséget sem tapasztaltam. Ez nem zárja ki ,hogy neki valóban problémája van, és lehet, hogy nem saját hibájából. De első körben én lecsekkolnám a beállításokat.Az iPhone-ok is jó telefonok, csak túlárazottak. De ez is relatív, mert amíg így fogynak, addig miért lenne olcsóbb?
-
weberzolee
aktív tag
válasz
#47106304 #91 üzenetére
ja értem, te meg nem tudsz olvasni. egy szkájpon mégis mit kell beállítani? rendszergazdaként indítsam el hogy ne írja ki hogy nincs kamera, esetleg 535 kompatibilis módban? nem azt mondtam, hogy nem működik (bár lehet hogy nem megy, mert nem néztem tovább), hanem hogy hibaüzenettel indul. érted, hibaüzenet a Microsoft vasán a Microsoft szoftverével.a SIMA skype megy, kezeli a kamerát. SKYPE VIDEO. és ha már itt arcoskodsz, akkor légyszi mondd már el hogy hogy lehet a Vibert rávenni hogy csörögjön, és azt is mondd meg, hogy hogyan tudom a 620 -on 8.1 -en a visszaszámlálást lezárt kijelzővel működtetni (10 -en nem próbáltam, de ha a Viberből indulok ki akkor ONscreen esetén sem megy
). na ha ez megvan, akkor mondhatod hogy nem értek hozzá. és hát igen, valószínűleg ios lesz wp után, az legalább működik. igaz hogy drága, de van támogatás legalább 5 évig, fél év múlva nem a felét éri (már ha el akarnám adni). vagy Nexus, de ez teljesen OFF.
Várom válaszod, a kérdésekre!
-
iihorvath
tag
válasz
#47106304 #91 üzenetére
Hogy mennyi hozzám hasonló hozzá nem értő b*lf*sz van azt az áruházban a viber értékelésénél is meg lehet látni, ahol szinte mindenki ugyanazért pampog...
Majd megpróbálok hozzáértőbb lenni, hogy ha valaki üzenetet küld nekem azt meg is kapjam.
Persze nem a telónak kellene "hozzáértőbbnek" lennie, nem, hanem nekem! Yes! -
weberzolee
aktív tag
válasz
#47106304 #69 üzenetére
hát persze. semmi gond, amíg telefonként használod. meg navigálni. arra tényleg frankó, de hahó, ez egy OKOSTELEFON OS, ha erre van szükségem nyomógombos Nokiát veszek (de már azt se...)
-a böngésző egy hulladék
-háttérben futó alkalmazások nem mennek rendesen (Viber, Messenger)
-lezárt kijelző mellett nem megy a visszaszámlálás, ami nem egy highend funkció lássuk be
-élő csempe CSAK mobilnettel megy (pl egy akkuszinthez minek???)
-zárképernyőn az értesítések randomra frissülneknagyjából ennyi ami eszembe jut Lumia 620 és 535 használata során. lehet mondani, hogy vegyél 950 -net meg 930 -at mert azon minden frankó, de ha ennyit akarnék költeni telefonra egész biztosan nem Lumia lenne.
Ja még egy apróság, 535 -ön elindítod a Skype Video -t és kiírja hogy NINCS előlapi kamera. Microsoft telefonon futó Microsoft szoftver. remekül fejlesztett alkalmazás meg kel hagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- BestBuy topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Medence topik
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged