- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rakeem
aktív tag
Én csak a szervizes részre reagálnék.
Az előző telefonom egy S2 volt. Egyszer, ismétlem, egyszer kellett szervizeltetni USB csatlakozó cserére. De az is feltehetően az én hibám lehetett, mert tok és minden egyéb nélkül használtam a munkahelyemen, ahol elég magas a szálló fém "por" koncentrátum.
Valamint a környezetemben lévő Samsung tulajok sem panaszkodnak arra, hogy ejjj de sűrűn kell hívni a prémium garisokat.
Az már más tészta, hogy az emberek szeretnek "visszaélni" a prémium gari adta kiskapukkal, és minden kis apró dologért kijelzőt égetnek és így tovább.Mondj egy gyártót aki nem csinál hibás terméket. (a beszállítókról már ne is beszéljünk...) Ja hogy olyan nincs?
No offense, csak gondoltam hozzá szólok én is. <Note3 topicosok powa!!!!!>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest