- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
ahhoz képest drága, hogy edigitalnál 230e hűség és előfizetés nélkül szolgáltatónál pedig 200e.. egy 15-16e ft os havidíjjal 2 év hűséggel pedig 150e.. S4 olcsóbb volt tavaly ilyen téren (tarifa hűséggel)
-
Lecs@
addikt
Nálad mindig ott a fényképezőgéped ? Tudod, nem mindig fotózási szándékkal indulnak el az emberek otthonról a hétköznapjaikban. Miért lője le magát az, aki utazás közben, hétköznapi séta közben, munkába menet, vagy rengeteg más szituban lát valami megörökítendőt, és nincs kéznél egy digitális, objektíves gépe , és " tűrhető " maximálisan jó módon meg szeretné azt örökíteni ? Te hordasz-e mindenhol magaddal fényképezőt ? Ha igen, akkor ott nem stimmel valami, de nagyon.
-
ak76
senior tag
válasz
Blasius0704 #9 üzenetére
Ne sajnáld,a G2 simán adja az S5 szintjét,ami miatt az LG nem tetszett,az a hátlapi gomb,meg a bővíthetetlen memória.
Az S5-ért 140-nél semmiképpen nem adnék többet,pláne hogy a Snapdragonnal szerelt S4-est megkapom 130 alatt... -
Rakeem
aktív tag
Én csak a szervizes részre reagálnék.
Az előző telefonom egy S2 volt. Egyszer, ismétlem, egyszer kellett szervizeltetni USB csatlakozó cserére. De az is feltehetően az én hibám lehetett, mert tok és minden egyéb nélkül használtam a munkahelyemen, ahol elég magas a szálló fém "por" koncentrátum.
Valamint a környezetemben lévő Samsung tulajok sem panaszkodnak arra, hogy ejjj de sűrűn kell hívni a prémium garisokat.
Az már más tészta, hogy az emberek szeretnek "visszaélni" a prémium gari adta kiskapukkal, és minden kis apró dologért kijelzőt égetnek és így tovább.Mondj egy gyártót aki nem csinál hibás terméket. (a beszállítókról már ne is beszéljünk...) Ja hogy olyan nincs?
No offense, csak gondoltam hozzá szólok én is. <Note3 topicosok powa!!!!!>
-
Zolik
senior tag
válasz
kocsisdavid5 #24 üzenetére
jajj ne már...
az i5s még most is 99k full-os előfizetéssel. a többiről ne is beszéljünk! -
gear fit miatt ne sírjatok úgy is le megy az ára ez a kezdő ár nézzetek meg egy s4 et most 120 , 200 helyett...
Nah de ami jobban érdekel fehér lesz? mármint fit?
-
-
atikó
őstag
válasz
FragMaster #35 üzenetére
igen külalakra, kamera meg nem érdekes úgysem lesz szuper, egy 30 ezres kis compact fényképezo agyonveri bármelyik telefont!
Hiába van benne dúrva vas, minek?! ez a fene nagy számháború csak itt Európában dív!
De aki eddig is samut vett az ez után is azt fog, és nagyon tudom sajnálni azokat az embereket!de jól csinélja a samu, vak vezet világtalant!
-
Keem1
veterán
Nem olcsó, de megy ez lejjebb hamarosan. Aki most veszi, az meg is érdemli.
-
moleculez
veterán
Ennyire számítottam, de szerintem az asszonyt sürgősen lebeszélem róla, mert s4-t erre váltani...pénzkidobás.
-
FragMaster
addikt
Külalakra? Mert ez a jelenlegi sámli dizájn, ez van. Amúgy meg a kamera ígéretes (majd meglátjuk) és a jelenleg elérhető legerősebb soc van benne, tényleg iszonyatos. Az s4 meg drágább volt startkor. Eszem ágában nincs venni, de ezt a habzóokádást nem értem a sámli körül mostanában.
kocsisdavid5 #24: hagyjuk már. Nem az a baj, hogy kínai, hanem egyáltalán nem is egy kategória. Jó, hogy nem írod be hány tálca tojást kapnál az s5 áráért
-
iSonic
addikt
En kis kaptam kis szerelmes e-mailt a Telekomtol hogy nem akarnam lecserelni az N3-at egy sebtapaszra?? De egyebkent nem draga annyira.. annyira..
-
razorka777
veterán
Németországban meg egy euróért az ember után dobják.Kíváncsi is leszek, hogy öcsém mikor újít be egyre.
-
kocsisdavid5
aktív tag
Ez az ár
Ebből a pénzből négy cubot x6-ot is lehetne venni -
bostone
addikt
Egy Ferrari sem drága, csak sokáig kell félrepakolni a pénzt, hogy a tulajdonosa lehess.
Nem értem miért kell ezen csodálkozni, hogy 200 körül nyit. A Samsung elültetett valamit, most meg leszedi a termést...
-
stilo18
addikt
válasz
Blasius0704 #9 üzenetére
.... És Te mennyiért vetted a G2-t?
na ugye...
-
halkow
őstag
nem is annyira sok a tavalyi árhoz képest
-
kengyel
nagyúr
Nem is kezd olyan magas árral ! Tavaly az S4 többet kóstált a Telekomnál .
-
Steve1207
veterán
Tesztet elnézve többet vártam. Hardverileg mindig elismertem a Samu-t, elvégre a legjobb dolgokat rakják bele évről évre, de ez így nagyon keskeny, főleg ennyiért. SoC-tól nem lehet többet ugye, ezzel muzsikál a legtöbb készülék, az "űber" kamerájuk viszont nem hoz újat a sample alapján. Viszont szépen rámentek a haszontalan alkalmazásokra és az UI-ra, mostmár egész összhangban van és csak egy-két helyen csúnya. Összességében azért nem rossz, de ennyiért...
-
Paul119
addikt
Drága.. Inkább Z2 bár az is lesz vagy 200~220
-
DemonDani
addikt
Nem semmi! 40 ezer forint azért a Gear Fitért cserébe...
-
sarkanyolo2
őstag
Az S4 210 ezerrel kezdett, úgyhogy ez így jobb vétel.
-
Blasius0704
tag
Tegnap vettem meg az Lg G2-t. Ha ezt tudom akkor most még a tartaléktelefont nyomkodnám...
-
DiVaD
senior tag
-
joey04
titán
erre meg miért lesz az a reakció, hogy nem is vészes.
Azért, mert be lett harangozva, hogy drágán kezd, és 220k lesz az alja a szerencsésebb országokban, tehát nálunk még több. A samu boltban gondolom ez 240-nel kezd majd az első héten, aztán beáll 1-2 hónapon belül a 2 év samu garis gsm boltból 180-ra. és akkor megint k*rva drága lesz a samu boltos ár, meg akkor már a függő 196k is. Aztán persze a telekom sutyiban felnyomja majd 200k fölé, hogy tudja majd "akciózni" 180-190 között.
-
Fr0z3n
őstag
Samu és tré mobil napot tart a mobilaréna?
-
korcsillio
addikt
Nem olcsó...de legalább drága .
-
Mr.Silkó
veterán
Annyira nem vészes az induló ára, de mondjuk én biztos nem adnék ennyit érte, még ha megtehetném, akkor sem.
-
joey04
titán
már egy tesztféleség is van róla: [link]
-
AS
félisten
Gear Fitel jó vétel lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest