- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nem lesz One UI Watch 7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem 2017-ben lett Nexus 6-osom, és nincs vele semmi bajom.
-
arn
félisten
Igazabol nem is az a gond, hogy nincs uj rom, hanem, hogy vmi bugos szaron hagyjak kifutni... Jo nekem a regi, csak mukodjon rendesen. A 711 vegre jol hasznalhato.
-
Matada2.3
veterán
válasz
MikeWazowski #6 üzenetére
Eléggé gyászos, bár máshol is ugyan ez megy, az OP sem különb. Csakis a közösségi támogatás tud ilyenkor segíteni.
-
jacis
nagyúr
Feleségem.még ilyen telót használ és ma tényleg meg is jött neki a frissítés. Kívancsi leszek mit mond. A 7.0 nagyon nagy vacak volt. Annyira lagzott stb hogy egy Nexus-hoz képest már gáz kategória volt.
-
ribizly
veterán
válasz
MikeWazowski #2 üzenetére
Kb. Haverom is leváltotta már a gyári OS-t Lineage-re és azóta boldogabb.
-
MikeWazowski
veterán
Most biztosan örül az a pát száz ember akinek még ilyen telefonja van…
-
arn
félisten
A 70 egy bugos szar volt, x honapig kinlodtam vele, a 711 legalabb nem lagzik vegre. Jokor adjak ki, mert szeptemberben lecserelem, az elso galaxy ota ez volt a legszarabb telefonom.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google 2014-es referenciakészülékének viszontagságos útja talán most véget ér.
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest