Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossyy
tag
A legjobban az tetszik a Telekomnál, hogy a kifutó Galaxy S6 Edge 32GB havi díjas előfizetéssel drágább, mit az egy évvel fiatalabb utód, Galaxy S7 Edge. Ennyit számít egy plusz infraport :-)
-
Ringman
félisten
én a kkv árlistát szoktam nézni, de valami rossz vicc az egész, nettó 10k-s előfizetéssel is: [link]
-
berzser67
tag
Nagy a felfórdulás??Piszok nagy kupi van, több mint két hete nem tudok a flottás előfizetéshez mobilnet előfizetést kérni ,mert még nem oldották fel a tiltást a flottákhoz!?
-
Teal'C
veterán
Én megint csak azt tudom írni hogy BETEGEK!!!
-
Rusi
senior tag
Mondd, mi fáj? Mesélj!
(Sejtésem szerint azon akadtál fenn, hogy a cikkben Apple, Huawei és Samsung telefonok szerepelnek. Nos, ennek oka az, hogy a szolgáltató ezen készülékek árait változtatta. Igen, nem mi, hanem a Telekom tehet róla, hogy pont ez a három márka érintett benne. Ha 10 márka lenne érintett, akkor a cikkben is 10 szerepelne. Tehát nem mi, hanem a Telekom változtat árakat és mi arról számolunk be, aminek változott az ára. Ha 1 készülék, akkor 1, ha 23, akkor 23.)
-
-
blagolf
senior tag
Úgy látom a Mobilarénásoknál már csak 3 féle telefon létezik. Hányás.
-
bszg@
tag
Kíváncsiságból megnéztem, csak hogy pontos legyen a példám.. Az előfizetésemhez (mobil xl+1GB) 60e kedvezmény jár, így pl egy iPhone7 32GB 194 160 Ft. Ezen kívül az előfizetés is drágább lenne havi 4e-rel, két év alatt 96e-rel. Ez összesen 290 160Ft. Megbízható üzletekben tudomásom szerint 220e körül kapható.
Mindezt a számolni nem tudók/nem akarók miatt írtam. -
Mr.Silkó
veterán
Az S7 és az S8 aránylag jó árban van most. Főleg az előbbi.
lezuvius (#3)
Elvileg igen, függetlenek.
-
balint82
senior tag
Különféle nagy akciózáskor éri még készüléket venni (S6 Edge 40e volt pár hónapja Next S-hez, összesen ugye a készülékes előfizu miatt 76e-re jött ki, de 2 év gari vadiúj készülék, és a párom úgy is készüléket váltott volna).
Most amúgy az S7/S7E, esetleg az XZ Premium éri meg, de mindegyik szigorúan csak listaáron.
-
hemaka
nagyúr
Korlatlan mobilnet van ma'? Majd varialhatjak azt is... Nem hiszem el, hogy a Telenortol nem szivarogtak ki infok egyebkent, ezek magukat sz*patnak? Nem csodalkoznek mondjuk, szeretik.
-
ORCA58
addikt
Ha csak mobilod van a T-nél akkor már most sem éri meg az új rendszerben náluk venni a telefont. (Kivéve néhány nagyon drága készüléket, nagyon drága előfizuval) A 2 év telefon nélküli kedvezmény sokkal több lehet, mint a telefon mellé adott. Így fordulhat elő, hogy ha egy 60000-es telefont vennél, a T-nél kedvezménnyel, összesen 30 000 -el többet fizetsz ki 2 év alatt, mintha simán boltban veszed a telefont + telefon nélküli előfizetést veszel 2 év hűséggel.
Kvázi a kedvezményes 60 000-es telefon 90000-be kerül!! De olvasgatom sokat vesznek ennek ellenére náluk, mert vagy nem tudnak számolni, vagy van egyéb T-s csomagjuk, ami már + kedvezményt jelent. -
balint82
senior tag
válasz
Snooker147 #4 üzenetére
És most jár mellé egy Sony MDR100 Hi-Res füles is (azt írják 100e értékben).
-
antim
tag
Most bejön az EU romaing eltörlés június 15-től és a kormány piacélénkítése a hűségidő max 1 év, erre rájöttek pár napja a Telenor korlátlan mobilnet csomagjai. Ezért a Telekomnál a most látható árak pár héten belül át fognak íródni... Nem irigylem most a vezetőséget!
-
sajo13
senior tag
A Huawei P10 a múlt héten 175 ezer volt, azt vártam, hogy csökkenjen, erre most 14 ezerrel több, 189-be kerül.
Samsung S8 csökkent, Samsung S8+ emelkedett.Valami random generátor dobálja ki náluk az árakat? Mert logika nincs benne az biztos.
-
Snooker147
tag
És előrendelhető az XZ Premium 220k listaáron, ami elég jó vétel! Remélem a vodánál sem lesz drágább.
-
lezuvius
őstag
SE 32-64gb kozott alig van arban kulonbseg, mig a 128-as durvan tularazott...
A3 17 es A5 17 kozott sincs igazan nagy elteres, amit nem teljesen ertek.S7 meg verhetetlen aron van szerintem a T-seknek.
Mèg mindig fuggetlenek az S8-ak a T-tol?
-
Bossyy
tag
Ha elfogadja a törvényhozás, hogy a szolgáltatóknál max. egy évig lehet hűségidőt kötni, akkor lesz majd itt igazi változás! Kb. minden készülék árára rádobnak majd olyan gyenge 30-40-50 százalékot :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Nem csak a telefonok, hanem a kedvezmények árával is variáltak, nem először.
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest