- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Gyönyörű képeken csillog a Magic V Flip2
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jim Tonic #53 üzenetére
Nem tudtam az előbb befejezni:
Az alacsony fogyasztású szegmensbe beült az ARM (és nem gyengén jön a MIPS is). Én nemrég kezdtem bele egy RPI projektbe. Régi, bizonyos szempontból gyenge, ugyanakkor borzasztó sok dologra elég, és bitang olcsó.
Az ARM és a MIPS pedig egyre több helyre kerül be, autóipari fejlesztők szerint lassan mindenhová bekerülnek.
Egyébként az utóbbi időben a mikrokontrollerek teljesítménye is óriásit ugrott, pl. a PIC32 már MIPS maggal rendelkezik. Elég izmos, és hihetetlenül kicsi a fogyasztása.Ezért írtam, hogy ahol eddig a VIA volt, oda most megérkezett az AMD és az Intel is, így aztán nem tudom, piacon tudnak-e maradni.
-
Bár Te valószínűleg a teljesítményt értetted a fejlődés alatt, de lehetne egyéb irányba fejlődni. Fogyasztás, teljesítmény/fogyasztás, stb. A teljesítményre amúgy a piacnak sincs igénye, az Intel is "feladta" ezt az irányt, rágyúrtak arra, amit említettem. Az AMD sem, amúgy is feladta az Intel hajkurászását, és más irányba indult el. Ebben az irányban meg még nagyot kell fejlődni.
-
Nem rossz, de kicsit telítettnek tűnik már a piac.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest