Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nekem a biolab FF4-ben is rángat, és két 2 GHz-s Core 2-es maggal kb 40%-ot eszik (tehát egy mag 80%-át). Csak layer gyorsításom van, D2D nincs. Chrome is kb ennyit eszik, de közel nem rángat annyit, viszont a hangja dölglődik. Persze lehet, hogy ez a játék engine olyan, hogy amint lehet rögtön számolja a következő frame-t, és ezért mindig kb egy magot eszik.
-
-
ddekany
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem éppen mi?
-
floatr
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Háát... ez spec egyelőre komolyabban falja a gépet, mint egy flesses stuff, szal a hegyi gorillákat és az őserdőket most sem mentjük meg...
-
vgergo
aktív tag
Nekem az tetszik az egészben a legjobban, hogy meg lehet nézni a forráskódot. Ennek köszönhetően jó pár ötletet le lehet lesni.
-
L Balázs
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Egyetértek, a Biolab Disaster a legjobb példa arra, hogy egyrészt nem a grafika minden, másrészt HTML5-tel is nagyszerű játékokat lehet csinálni.
-
Inv1sus
addikt
Én már jó pár helyen láttam (pl háttérképes oldalaknál), hogy a legtöbbet kapott és legtöbbre értékelt kép vagy 5 éves és jelenleg senki ki nem rakná az asztalra. Ebből kiindulva szerintem se érdemes kirakni a szavazatokat, mert lusta idióták befolyásolnák az eredményt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
moma
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
de akkor legalább lenne normális screenshot. most komolyan klikkeljem végig mindent, hogy egyáltalán lássam, hogy mi az? én így kettőt megnéztem és nullát próbáltam ki.
szerintem a rendezés nem befolyásolná a szavazatok eredményét lényegesen, csak a számát. ha valamin csak kevés de jó szavazat van az is közel olyan vonzó lenne, mint amit sok. úgy legalább a legjobbakat lehet kipróbálnám, így viszont...
-
Inv1sus
addikt
Uh, én másra számítottam.

-
WonderCSabo
félisten
Hmm, jó sok HTML5 játék.
Ez marha jó, Lemmings macskákkal. 
moma: Lehet, h. nem akarják befolyásolni a szavazatokat az eredmény megjelenítésével.

-
moma
őstag
elég gáz a galéria, se rendes screenshot nincs a játékokból, se nincsenek rendezve az eddigi szavazatok szerint. ezekkel eléggé csökkentik a játék kipróbálások számát. pedig gondolom nekik az lenne a feladatuk, hogy a nevezők megírták a játékokat, ők meg promótálják azokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De a CPUt eszik.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)