- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Sidious
senior tag
Ettől még vissza lehet menni
Azért a jailbreak nem egy nehéz dolog. Én sem csináltam még, de megnéztem egy leírást és elég egyszerűnek tűnik
Amúgy meg, akinek nem jött be az iOS 9, az három hétig visszamehetett iOS 8.4.1-re, minden hack nélkül.Pl.: iOS 7.1.4 4S-en nagyon gyors, nincs nagy sebbesség különbség iOS 6-hoz képest. iOS 8.4.1-el kicsit lassult, de iOS 9.1-en, ugyan olyan a sebsebég, mint 8.4.1-en. (igaz az iOS 9 elég fostosra sikeredett, 9.1 javított a dolgokon
, de még mindig jobb a helyzet, mint anno Note 1-em-nél, amit a a kitkat megölt kb.
)
Amiken használtam 9.1-et, barátnőm i5S-e: gyorsan fut, anyum i5-je: gyorsan fut, iPad minin: egy vicc
i6-om: gyorsan fut, 4S-en nem húzom iOS 7-nél tovább
(#6) wesder
Montanába meglepődök, mert amióta van full egyszerű módja jailbreakelt telon visszamászni régebbi iOS-re, hetente látok vagy 3-4 olyan 4S-t, amin iOS 6 van, és nem hiszem, hogy mindenki maradt iOS 6-on alapból
Igaz nem is csodálom, mert iOS 7.1.4 még okés 4S-en, de iOS 8< már elég "mókás" a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest