Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz
assemble #107 üzenetére
A legfontosabb mégis a tapasztalat, ezért is foglalkoztatott még ma éjjel is hogy megpróbálkozzak vele, bár már nagyjából két hete tudtam, hogy a holnapi napon adom el a telefont.
Odaígértem még akkor a haveromnak (bár igazából decemberben szerettem volna).Most kb. két hétig egy Moto G -t fogok használni (természetesen GPE rommal
), utána Note 4 -re váltok, de szerintem a bloatware-vel fűszerezett TW-s laggolós UI gyorsan vissza fog zavarni nexus 6 -hoz
Kell egy kis változatosság -
DeathAdder
veterán
válasz
assemble #105 üzenetére
Ez kellett nekem, köszönöm szépen
Lógok vele
A sorrend ahogyan nekem kellett:
sudo add-apt-repository ppa:phablet-team/tools
sudo add-apt-repository ppa:ubuntu-sdk-team/ppa
sudo apt-get update
sudo apt-get install ubuntu-device-flashmajd elnavigáltam a könyvtárba, ott:
chmod +x flash-all.sh
./flash-all.shElőször az életben 5.0, és 26 giga tárhely
Kár hogy nem próbálhatom már tesztelni, mert holnap délelőtt veszi meg a haver, de majd ő teszteli a továbbiakban.
Mindenesetre ez egy nagyon hasznos infó volt a jövőre való tekintettel is
-
DeathAdder
veterán
válasz
assemble #103 üzenetére
./flash-all.sh - ra a kovetkezo valaszt kapom: bash: ./flash-all.sh: Permission denied
Jo konyvtarban vagyok, ez biztos, es nem is azt irja mint amit az elobb, hogy command not found, hanem mivel most velhetoen jo konyvtarban vagyok, azt hogy megtagadva.
De mitol lehet ez?hibakereses pipa, es fastbootban is vagyok a telommal.
Barmi mast beirok, pl. fastboot reboot , akkor ujraindul, custom recovery-t is fel tudtam tenni, tehat tud kommunikalni az eszkozzel, ahogyan adb parancsokkal is
-
DeathAdder
veterán
-
DeathAdder
veterán
Koszi h segitesz, de sajnalom en ezt nem tudom megcsinalni.
Igen kiirja mit kell beirni h telepitsem, de hiaba irom be sudo apt-get install android-tools-fastboot a valasz ->
unable to lockate package...EGy oldalon is gyonyoruen le van irva:
How to Install Android SDK
Download Android SDK.
Extract it to one folder & from that folder run these commands :
# cd ./tools
# ./android sdkJa csak azt nem tudom, hogyan futassam a mappabol a paracsot
Magas ez nekem -
DeathAdder
veterán
De nem kell bohóckodni mint win-el, és keresgélni a partíciókat könyvtárakat?
Vagyis ha jól belegondolok win-el is mindig Shift + jobb klikkel nyitottam a parancsot a kívánt mappábólEbben gyenge vagyok, nem vitatom
Szóval simán fastboot és ennyi?
Terminal megnyit, fastboot devices , flash-all.bat és csinálja?
Driver kell? -
DeathAdder
veterán
-
-
randras_83
addikt
Amúgy teljesen mindegy hogy flash-all.bat vagy egyesével bepötyögi valaki a fastboot-os parancsokat, bár feltételezem ezzel te is tisztában vagy. Az tény hogy a kollégánál valami nagyon félre ment.
Az hogy nem jön be neki az új UI az megint más kérdés, de hogy annyira nem bugos a rendszer az tuti. -
DeathAdder
veterán
Ha így fogjuk fel, akkor valóban nem raktam fel rendesen, de másképpen sajnos nem tudtam
Valószínű akkor a fikázók mind így rakták fel, akik panaszkodnak...
Bár elméletben ha helyes sorrendben csináljuk, akkor ugyanúgy kellene felmennie, mint a flashallBugokat felsorolnám, de úgyis elkezdenél cáfolgatni, éppen ezért csak akkor hozom majd fel, ha feltettem a "hivatalos" módszerrel.
Ma el is megyek a haveromhoz és teszek egy próbát nála flashall-al. Ha felmegy és tényleg ez volt a hibák okozója, akkor el fogom ismerni
(azt viszont nem, hogy nekem és sokaknak nem sikerült ilyen módszerrel feltenni, amiért magamat kellene okolni)
Az ubuntus módszer nem teljesen tisztaOké ebben nem vagyunk egyformák, ennyi.
Csilli-villi UI nekem nem igényem, számomra sokkal fontosabb az ergonómia. Egy autóban sem kívánok minden féle-fajta extrákat, felőlem aztán kurblis is lehet az ablakemelő, csak maga az eszköz tudja megbízhatóan végezni azt amire ki van találva.
Így vagyok a telefonnal is, nem kell a csicsa.. de ha már egy QHD felbontású referenciakészüléken mutatkozik be, nem ártott volna szoftveresen is felnőni a feladathoz, nem ilyen óvodás rajzolatú ikonokkal, indikátorokkal, UI-al mutogatni. -
DeathAdder
veterán
Az volt user error, hogy nem ment fel a flash all bat?
Mi közöm nekem ehhez?Utána flasheltem többször is, két napom ráment erre a sz@rra (már bocs) nálam sokkal okosabb emberek illetve hiteles oldal leírásai alapján csináltam meg, ahogyan rajtam kívül többezer ember is, és felment.
Szóval ezen nem sokat tudtam volna változtatni, ez egy bug.. az meg hogy neked volt flash all, vagy több géped amin kísérletezhettél, vagy éppen előkaptál egy ubuntot és arról flasheltél pendrive-ról.. hát elnézést h nem jutott eszembe, különben is az életben nem csináltam még ilyet.."Ha flash-all-al rendesen vegigmegy" - hát ezaz, hogy HA végigmegy
Hogy mitől olyan fantasztikusan jó, még mindig nem értem. Pozitív érv ami nem szubjektív nem sokat látok, gyakorlatilag semmit. Az oké szubjektív, hogy számomra bűn randa a navigációs sáv, a státuszbár, meg az egész UI, az úsztatásokkal együtt, de tiszta bugos az egész, ráadásul az akkum is jobban merül, és jobban laggol mint bármikor előtte, és nem is én vagyok az egyetlen a sok közül aki ezt mondja. Nekem eddig slim+francon ilyet normál esetben soha nem csinált, oké hogy fel volt nyomva az input boost, bootpulse duration, de akkor se lenne szabad ilyet látnom, ha ez tényleg annyira jó.
A szoftveres anomáliát minden bizonnyal előbb utóbb orvosolják, lehet nem kellett volna azonnal feltenni, azért is mondtam, hogy még egyáltalán nem győzött meg ez semmiről.
Idővel úgyis ezt fogom használni én is, haladni fogok a korral, ez van ha tetszik ha nem, nem maradok a 4.4 -nél örökre -
Peterson_
addikt
-
DeathAdder
veterán
Na fasza
Feltettem a gyári 4.4.4 (KTU84P) factory imaget is, és ott is az eredmény változatlan
Flash all bat még mindig nem jó, a fentebb linkelt leírás alapján flasheltem a factory imaget.
Ötlet?
Eskü mindjárt elmegyek a haveromhoz, és megpróbálom a W7 -esén megcsinálni flash all bat -al, más ötletem nincs
-
Peterson_
addikt
Ezt konkrétan nem próbáltam, így állást sem tudok tudok foglalni nyalóka ügyben.
Pontatlanul fogalmaztam:
Általánosságban túl sokszor fordul elő, hogy kiadnak egy "romot" úgy, hogy utána toldozni-foldozni kell.
Ezt meg lehetne előzni egy esetleges későbbi kiadással és alaposabb teszteléssel szerintem(!).
Főverzióknál erre fokozottan oda kellene figyelni. -
DeathAdder
veterán
Jól felhúztam magam ezért nekimentem..
A linked alapján szóról szóra csináltam, az eredmény továbbra is:ha user error akkor lesz@pom magam.
Semmi kedvem tovább szenvedni, megy vissza a KK erre a pár napra.
Fogalmam nem volt arról sem, hogy ez esetleg csak nálam nem jó így. Mint mondtam többen panaszkodtak erre a tárhely dologra azon kevesek közül akinek a 32 gigás van, az meg hogy mindenki másnál teljesen jól-e megy minden, azt nem igazán tudom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest