- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
randras_83 #93 üzenetére
Hááát, nem tudom. Ez szerintem inkább visszalépés, mint előre. Főleg, mert a reboot-os trükközéssel csak bekapcsolható. Egyébként, azért van "silent mode" (mondjuk a quick settings-be kapcsolható), csak a volume gomb-al többet már nem aktiválható, ugye?
-
DeathAdder
veterán
válasz
randras_83 #90 üzenetére
Igazából szkeptikus vagyok a W8.1 -el szemben, de a flashelés nem a gépem baja lehetett, mert a haveromnak W7 x64 Ultimate van, és azon sem volt jó.
A pendive-s anomália viszont akár az én gépem baja is lehet, ezt már nem tudomNa ezt is megnézem a havernál
assemble - egy új Penen is megnézzük
-
catroot
veterán
válasz
randras_83 #76 üzenetére
Érdemes elolvasni az aláírását...
gyanítom nem is használ telefont 5.0-val.
Ha nem így van, akkor viszont my bad.
-
assemble
addikt
válasz
randras_83 #71 üzenetére
Nyilvan mindegy, ha pontosan ugyanazt csinalja, de nyilvan nem pontosan ugyanazt sikerult csinalni igy, ha ilyen elcseszett lett a vegeredmeny
DeathAdder: csinald ubuntu-bol, es jo lesz
-
DeathAdder
veterán
válasz
randras_83 #73 üzenetére
Természetesen eddig is így csináltam, csak a flashallbat nem ment
Talán egy másik gépen menni fog -
DeathAdder
veterán
válasz
randras_83 #71 üzenetére
Szerintem is ugyannak kellene lennie. Nem is tudom kisérletezzek-e vele tovább, de csak itt lehet valami bibi, mi màst lehetne itt rosszul csinálni?
-
front3r
őstag
válasz
randras_83 #66 üzenetére
LOL
-
front3r
őstag
válasz
randras_83 #64 üzenetére
Hogy jön eleve ide a mondanivalód? Kit érdekel min nőttél fel?
Te totál nem hiszed el, hogy a Google is hibázhat(hibázott is már). XDA-n nem egy bejegyzés van erről a problémáról, és ott senki sem jön azzal, hogy DOS-on nőtt fel.Érdekes, nem?
-
front3r
őstag
válasz
randras_83 #60 üzenetére
És?
-
front3r
őstag
válasz
randras_83 #55 üzenetére
TE könnyen beszélsz, mert nem futottál bele a BUG-ba.
-
assemble
addikt
válasz
randras_83 #36 üzenetére
Nalam eddig perfekt a lollipop
DeathAdder: hm, ott valami megint nem tunik jonak... En szemely szerint nem probaltam azt a leirast, csak jonak tunt, igy belinkeltem, szemely szerint en arra eskuszok, ha a flash-all szepen hiba nelkul vegig tud menni, ugy nalam minden mukodott elsore, ubuntu-rol csinaltam.
A cikk aljan irnak egy ilyet, amivel ez a problema elvileg megoldhato:
"If flashing userdata results in your device's internal storage being downgraded to 16GB according to the OS, just do a full wipe in recovery, that should fix it."Szoval szerintem nem ez a biztos megoldas, de talan igy is kb ugyanaz lesz a vegeredmeny, probald meg, ha a flash-all nem akar osszejonni.
Semmi ertelme a kitkat-et visszaraknod, mert az os-nek nincs (tudtommal) semmi komoly baja, az kb mindenben elorelepes a kitkat-hez kepest: szebb, gyorsabb, jobb. Csak el kene jutni addig, hogy jol fent legyen
-
DeathAdder
veterán
válasz
randras_83 #19 üzenetére
Igazából nem raktam újra, annyira nem győzött meg az egész hogy megpróbáljak továbbra is szenvedni vele, direkt csúnyának tartom az egész UI-t, illetve nagyon butának a stock androidot
Pár napig lesz már csak a N5, addig meg inkább visszateszem SlimKat-etassemble - Nem tűnt fel, hogy elrontottam volna bármit is, illetve nem kaptam hibaüzenetet sem.
Az viszont igaz, hogy flash all bat nem működött, de manuálisan minden rendben ment, legalábbis hibaüzenetet tényleg nem kaptam.
Amúgy én is beszéltem egy sráccal, neki úgy jött helyre a 32 gigás anomália, hogy adott egy factory resetet, és visszaállította a gyári recoveryt, csak én erre már nehezen veszem rá magam mégegyszer olyan szépen belaktam már az egészet..
Szóval mások tapasztalata alapján is mertem arra következtetni, hogy ez nem egy user error nálam..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Linux kezdőknek
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest