- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MuFFo
tag
A napfényben való képernyő-láthatóságáról tud valaki valamilyen információt?
-
-
rumos14
nagyúr
ez tényleg visszatérő "probléma", az én olvasatomban PDA az, ami touchscreen-es WinMo (hiszen ezeknél a telefon csak egy "utólag beépített" feature, az idők kezdetén csak telómentes pda-k léteztek), okostelefon a windows smartphone (no touchscreen) vonal, természetesen az összes symbian-os nokia, meg - bár ezel nem vagyok kibékülve
- az iPhone is. -
energon:
A kiosztással kapcsolatban.
A QWERTY-QWERTZ-problémára. Mivel WM, megoldható a módosítás, csak a gombfeliratok maradnak.
Az ékezet-probléma pedig alapból megoldott az Fn+szóköz gombkombinációval, de léteznek más, egyszerűbb megoldások is -lévén, WM.
Más.
Kár, hogy a magyarországi megjelenést mindig ki-kitolják pár nappal. A GSMTakács kínálatát már láttam, de fogalmam sincs, nem-e csak előrendelhető a készülék...
-
Atlantis
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Megjött Viktor, helyre állt a rend.

-
-
ZoZa™
senior tag
Mindkettő gyönyörű, valami eszméletlen szépek szerintem ezek a Diamondok! Nekem a "sima" is tökéletesen elég lenne nekem qwerty nem kell lásd #5 és amugy is klasszul megoldotta a HTC a dolgot a tőlük megszokott minőségben.
Szerintem ez a valaha volt legszuperebb PDA!

-
CaPable
csendes tag
remélem kicsit lejjebb nyomja a sima gyémánt árát, most akarok venni

-
macikos
addikt
Az utóbbi időben az egyetlen telefon, amely tetszik az iPhoneon kívül, hiába 2,8-as a kijelzője. Arra azért kíváncsi lennék, hogy milyen a billentyűk nyomáspontja és hogy milyen ennek a csúszkának a minősége.
-
AMD Power
titán
De komoly ez a cucc. Imádom ezeket a HTC-s okosságokat.

-
Atlantis
veterán
Ennek az akksija nem lesz jó a Diamondhoz?
Amúgy megint rossz helyre nyílt ez a topic, egy házigizda tegye mán át a helyire...
-
bolondember
MODERÁTOR
nekem kell egy ilyen...

-
v.tom
őstag
Nekem volt qwety telefonom. Most sajnos nem azzal nyomom, csak a touch screen marad, és a virtuális bill. Hidd el, sokkal kényelmesebb a qwerty, mint bármelyik másik eltererjedt módszer. Még azzal együtt is gyorsabban lehet vele gépelni, hogy a speckó karaktereket nehezebb elvarázsolni. Persze ez megszokás kérdése. Kinek mi jön be?
-
energon
tag
nekem a qwerty-s gépek akkor lennének megváltóak, ha létezne belőlük magyar verzsön, vagyis lenne rajtuk í, á,é,ő, stb. ja és az is b***sza az agyam, hogy miért qwerty elrendezésű, miközben hozzászoktunk a "qwertz"-hez... amígy ez így marad addig annyit kell shiftelgetni, meg javítgatni a z-y hibákat, hogy inkább passzolok
-
Stiky
senior tag
Good news!
Öregecske Siemens C75 -öm már le sem cserélem addig, amíg a magyar ára meg nem közelíti a 100 ropogóst.
Ez valszeg nem holnap lesz, de kivárok
-
btz
addikt
A biblia előre megjósolta. A megváltó visszatért a földre.
-
Vtwo
őstag
Igéretes darab

-
b_master
tag
"Pro belső memóriája magyarországi bevezetésének időpontja egyelőre nem ismert."
A felülete sok ujjlenyomatot szedegethet össze...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 8-16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4370
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
- az iPhone is.