- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laci.M
senior tag
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Én a Band 2 óta használom (2-3-4-5), és én sem érzem ezt a visszalépést. Tud mindent amit tudott korábban. Nem fagy le, nem veszíti el a kapcsolatot. Nem értem mire gondolsz. A másik ami nálam nem jelentkezik az a drasztikusan megnőtt fogyasztás. Nekem a 3-4-5 mind kb 18-20 napig megy el, napi sokszáz értesítés, 3 ébresztés és legnagyobb alatti fényerő esetén. Igaz a pulzust csak edzéss esetén méri.
-
GreenGoblin
őstag
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Évek alatt szinte semmit sem változott az app. Az elérhető watchface-ek is nevetségesek. Azokat sem frissítik sosem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Lenovo Tab M10 Plus 3. Gen Kijelző Új
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest