Már az új Mi Band is milliós tételben fogyott

Olcsó, és egyre több funkciót kap a Xiaomi aktivitásmérője, és ahogy az előző szériák esetén, úgy itt is masszív a vevői érdeklődés.

Hirdetés

Lei Jun, a Xiaomi vezérigazgatója jelentette be, hogy már a nemrég bemutatott aktivitásmérőjük, teljes nevén a Mi Band 6 is milliós eladási magasságokban jár, egész konkrétan most érte át az 1 milliót. A március végén bejelentett, de csak ebben a hónapban elstartolt kütyü elsőként kizárólag Kínában volt kapható, nemrég lépett ki a nemzetközi piacra, úgyhogy az eredmény mindenképpen szép, bár azt tudni kell, hogy az eddigi csúcstartó a két generációval ezelőtti Mi Band 4, ami piacra kerülése után mindössze 8 nap alatt érte el ezt a számot.


[+]

Az első szériás Mi Band a legegyszerűbb, háromledes kialakításával és a brutálisan hosszú üzemidejével szerethető, de tényleg nagyon primitív eszköz volt, ám néhány év alatt ennél jelentősen komolyabb szintre fejlődött, és nem véletlenül volt a negyedik az eddigi legsikeresebb változata, hiszen az már egy kifejezetten sokoldalúan használható kütyü volt, és üzemidő-vonalon sem igényelt akkora kompromisszumot, mint a tavalyi utódja.


[+]

A Mi Band 6 nagy előnyei közé tartozik az 1,56 hüvelykesre növelt AMOLED kijelző, és minden egyéb, a korábbi szériában is meglévő szenzor és funkció. Optikai pulzusmérő, gyorsulásmérő és giroszkóp jutott ebbe a modellbe is, ahogy megvan az 5 ATM vízállóság is. A pulzusszenzor mér véroxigén szintet is (éjszaka folyamatosan is), fejlett alváskövetés áll rendelkezésre REM szakasz észleléssel és rövidebb pihenők regisztrálásával, a nagyobb panelnek köszönhetően pedig több információt tud megjeleníteni a mobilunkkal összeköttetésben lévő rendszer. Az európai, körülbelül 45 eurós változatban továbbra sincs NFC, viszont a 14 napos üzemidőt a megnövelt kijelző ellenére is hozni fogja a termék a gyártó ígérete szerint.

Azóta történt

Előzmények

  • Nagyot léphet előre a Xiaomi Mi Band 6

    Az árulkodó adatokra a Zepp (Amazfit) alkalmazás programkódjában bukkantak.

  • Xiaomi Mi Band 5 - bálványok alkonya

    Az csak egy dolog, hogy szignifikáns fejlesztés nem történt, de az akkumulátorkapacitás és az üzemidő konkrét visszalépésként értékelhető.

  • Xiaomi Mi Band 4 - úszómester

    A legtöbb fejlesztés a nálunk sajnos nem elérhető, NFC-s verzióba került, de a nemzetközi forgalomba szánt Mi Band 4 is tud újat mutatni. Ráadásul elég magas fényerejű, színes AMOLED kijelzőn.

  • Xiaomi Mi Band 3 - nem késünk el a strandról

    A Xiaomi Mi Band széria az első modell óta sikeres, teljes joggal. A belépő szintű aktivitásmérők között továbbra is remek konstrukciót és minőséget képviselnek, nem kivétel a legújabb Mi Band 3 sem.

Hirdetés