Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Somatom
veterán
válasz
-Skylake- #22 üzenetére
De mi van akkor, ha egy olyan emberrel futok össze, aki nem beszél angolul, és arra kérem az asszisztensemet, hogy tolmácsoljon? Sztem egy mobilkommunikációs eszköznél ez előfordulhat. Ha jártál már pár helyen a világban, akkor biztosan tapasztaltad, hogy mennyire kitörölheted a s...ged az angoloddal. Lehet, hogy a számítástechnika nyelve, de nem azért van szükségük az embereknek asszisztensre, hogy a számítástechnikáról beszélgessenek vele.
-
Somatom
veterán
válasz
pusszycat #18 üzenetére
Ennyi. Ha én meg tudtam tanulni Magyarul, akkor az asszisztensemtől is elvárom. Különben alkalmatlan a feladatra. Persze, meg is fordíthatnánk ezt az alkalmatlanságot, de akkor jön a korábban említett kérdés. Az a helyes irány, hogy az ember alkalmazkodjon a géphez? Sztem az nagyon rossz irány lenne.
-
Somatom
veterán
válasz
moleculez #16 üzenetére
Bocs, de mi köze ennek az angol tudáshoz? Abból, hogy valaki tud angolul, nem következik az, hogy a telójára telepített asszisztenssel angolul akar kommunikálni. Sztem egy asszisztensnek kutya kötelessége a főnökhöz alkalmazkodni. Akkor most ki a főnök, és ki az asszisztens? Még jó, hogy nem közvetlenül a program kódnyelvén kell kommunikálni vele.
-
Somatom
veterán
válasz
moleculez #14 üzenetére
Némi kreativitással az a módszer is sok mindenre használható, fejleszthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest