- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
válasz
fatpingvin #12 üzenetére
Az ertelmes gyakorlati felhasznalasnak mi koze a profithoz?
-
kilua
senior tag
válasz
fatpingvin #12 üzenetére
Ugyanaz mint PCn a dedikált VGAnak: semmi csak videójáték ... esetleg google earth, AR alkalmazások jutnak eszembe így hirtelen amik komolyabb 3Dt használnak mobilon.
Na igen értelmes ember csak értelmes dolgot csinál mindig aki szórakozásra is gondol az hülye.
-
kilua
senior tag
válasz
fatpingvin #8 üzenetére
Attól hogy te nem tekinted annak, még sokmilliárdos üzlet a mobiljáték, és ha ez kell a vásárlónak akkor a Samsung beleteszi a telefonjába, akkor is ha szinte szó szerint az összes hardverigényesebb játék mobilon a kínai/délázsiai piacot célozza meg [link]
-
Reggie0
félisten
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
Sokkal szebb, a mukodesi elve kozelebb all a valosaghoz.
-
Segal
veterán
válasz
fatpingvin #1 üzenetére
Én a Doom Eternalban tudtam összehasonlítani mert azt kb 1 millió alkalommal játszottam végig az rtx patch előtt és utána meg azért ment a csodálkozás.
Persze lehet ezt fos módon is alkalmazni (pl F1 2021 ahol konkrétan semmit sem vettem észre) de a Doom a tökéletes ellenpélda.
Alapból sem volt szégyenkeznivalója, az rtx rátett még egy lapáttal.
Megvan a Quake II RTX is. Az is elég komoly lett ahhoz képest hogy mit tud az alap verzió.
Tehát van ebben lehetőség csak foglalkozni is kell a fejlesztőknek vele és nem csak beleerőszakolni 1 effektet a játékba hogy megkaphassa az rtx plecsnit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Napelem
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Subaru topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest