- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
pont ez az hogy nem, de ezt a párhuzamot nem is én vontam. arra a kérdésre hogy a sugárkövetésnek mi az értelmes gyakorlati felhasználása az volt a válasz hogy a mobilos játékok mekkora piac. tök jó csak ugye nem ezt kérdeztem.
#13 kilua köszi a részben értelmes választ, erre voltam kíváncsi. mivel nincs okostelefonom (amíg volt addig se nagyon használtam rajta szövegmegjelenítésnél komplexebb grafikai teljesítményt igénylő dolgokat) ezért őszintén fingom sincs hogy mik azok a felhasználási területek mobilon ahol ez indokolt.
amúgy asztalin átlag júzernek valóban nem nagyon tudok elképzelni olyat ahova komolyabb videoteljesítmény kell, kb a transcoding különféle kodekekre ami számít. én mondjuk használok 3D molekulaszerkezet-megjelenítő szoftvereket de ez mondjuk nem kifejezetten az átlag felhasználás. -
Toncsi
aktív tag
Lenne, ha egy atomerőműre kötött szuperpc-n futna. De nem, így erősen le van butítva. Sokkal jobb "közelítő" technikák is léteznek, amivel szinte ugyanolyan jó hatást lehet elérni, kevesebb erőforrással. Csak szét kell nézni a különböző rendermotorok között.
Másrészt a legtöbb játékban nem is a valósághű megjelenés a cél. (inkább filmes, animációs).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest