- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.FantastiK
őstag
Felesleges !
-
atike
nagyúr
Dicséretes.
-
tzsolesz
nagyúr
Várom az s6 edge-re. Jó lenne ha még ebben az évben kijönne.
-
Csarli85
aktív tag
Nagyon várom már az új frissítést. Remélhetőleg megkapja a Note 7 felbontáscsökkentò funkcióját. Illetve az akksival js bánhatna jobban. A többiben számomra hibátlan.
-
M5Norbi
őstag
Annak sem igen hiányzik.
Talán a mostani 6.0.1 képes néha lassulni(bár csak Vibernél csinálta eddig az meg lehet az app hibája) de már az 5.1-es is kiváló volt legalábbis nekem.
Hónapokig nem indítom újra és rendben megy.RaZroX: Ezután max egy két kisebb javítást fog és kifújt.
És én pl ezért tartok a frissítéstől.Mert ha nem jól sikerül akkor elcseszik a most igen jól működő telefont. -
Just_Reboot
addikt
válasz
forintuser #1 üzenetére
Szerintem akkor már most jobban teszed ha leszaladsz a patikába pár doboz nyugtatóért.
-
RaZroX
addikt
Gondolom ez lesz az utolsó főverzió frissítés erre a készülékre. Amit eléggé sajnálok. Már nagyban várják az S8-at de én még mindig teljesen elégedett vagyok az S6-tal, remélem sokáig kap supportot.
-
Yany
addikt
Az S7 az első telefon, aminél nem várom az új oprendszert. Minden fasza 6.0.1-gyel is már. (szerk.: S6-osom nem volt, lehet, hogy annak sem hiányzik)
-
Reinkz
senior tag
G4-re jöhetne lassan.
Sebhelyes:
-
Tok jo es vajon az s7emre mikor erkezik?
-
no more
veterán
Helyes-helyes, várjuk szeretettel!
-
Sebhelyes
senior tag
Csak nehogy valami más barna matéria jöjjön nugát helyett...
-
Kékes525
félisten
Valószínűleg a jövő év első negyedévében fog megjönni. Az idén karácsonyra vártuk, de hát S6 tulajdonos tervez, Samsung végez.
-
RichAndrasi
csendes tag
Várom már a 7.0-t.
Igaz mióta megvan volt rajta már 5.0,5.1,és jelenleg is a 6.0.1. Eddig szerencsére csak javulást hozott az újabb rendszer . (pl.: 6.0 esetén picivel jobbnak vélem a RAm kezelést.)
Kíváncsian várom a 7.0-t S6-ra,hogy hogy fog teljesíteni. -
forintuser
őstag
Ideg állapotban leszek, ha hamarabb megkapja mint az OP2..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest