Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyix
őstag
válasz
VaniliásRönk #104 üzenetére
ahahaaa az az nfs-ekben olyan kamuk voltak ezek a nemlátszik mer szar a kártyád dolgok... pl nfsu nem volt átlátszó az ablaküveg gf2-vel, mer nem tud sedert... csak el volt sötétítve, erős fény átvilágított a belső teren, látszódtak az ülés és a vezető körvonalai
meg az is mekkora kamu, hogy pár csajt csak sederrel lehetett megjeleníteni. Az nfs-nél nem kellett semmi, csak ürügy kellett miért vegyél új kártyát. -
Raymond
titán
válasz
A Carbon siman elment GF4Ti kartyakon is. Ha csak en nem emlekszem es fel tudsz sorolni legalabb 5 darabot ahol kell a PS1.4 es nem megy 1.3-al akkor hajra, de nem fuzok hozza nagy remenyeket
-
mmdms
addikt
válasz
Az nfs carbonnal is simán játszottam gf4ti-n, de ott már tényleg szinte csak a felbontást tudtam állítani, de helyenként azért tényleg lomha volt. Battlefield-ekkel én nem játszottam, arról lövésem sincs, de pl a fear-t végigjátszottam vele, közepes grafon.
-
Raymond
titán
válasz
VaniliásRönk #100 üzenetére
Azt hiszem felreertetted. Az "aminek PS1.4 kell" annyit jelent hogy az a minimum. Mint a BF2. Es ezekbol van csak egy maroknyi. A tobbi vagy tamogat PS1.1-et is vagy csak PS2.0-at es magasabbat. Tehat az, hogy a DX8.1-es kartya tudott PS1.4-et is nem csak 1.3-at kb. 5 jateknal jelentett valami elonyt.
MOD: Oszinten szolva en csak a BF2-re es a Gothic 3-ra emlekszem. A G3-nal is ugy volt jelen a dolog hogy a kartyak hivatalosan nem voltak rajta a tamogatott listan, de be lehetett kapcsolni a PS1.4-es modot a PS2.0 helyett es akkor mukodott.
-
Raymond
titán
válasz
VaniliásRönk #98 üzenetére
Az igazsaghoz hozzatartozik meg az hogy a BF2-vel egyetemben osszesen egy maroknyi (ertsd maximum 5) jatek van aminek PS1.4 kell. Egyszeruen nem terjedt el mert nem volt ra ideje a DX9 eljovetele miatt.
-
mmdms
addikt
válasz
VaniliásRönk #94 üzenetére
A későbbiek is elindultak rajta hálisten, és nem is volt olyan lomha. Köszönhetően annak hogy a grafikai beállításoknál szinte semmit nem lehetett állítani, mivel a kari nem támogatta a dx9-et, amit kezelt azt viszont piszok gyorsan. Ott van pl a farcry, ami igazából egy 6600gt-n ment szépen, de a kis titánommal is maxra állított grafikával tudtam játszani. Igaz nem volt olyan szép mint a gt-n, de sokkal többre tartottam, mint az akkoriban megvásárolt fx5200-asomat, ami mérföldekkel lassabb volt nála, és a bőrt is lehúzták rólam a boltban amikor megvettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest