- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Ne gondold azt, hogy mikor jön az update akkor kiveszek három nap szabadságot tesztelni. Az én hibám az volt, hogy hittem az Apple-nek, miszerint az iPad 2-re érdemes feltenni az iOS7-et, majd 8-at. (bár a 8 már csak amolyan előre menekülés volt a részemről, mert a 7-essel már akkor alig használtam a tabletet)
Egyébként ez jó tanulság a mai vasak esetén is. Ne frissíts iOS-t, ha amúgy elégedett vagy vele. Soha nem lesz jobb, csak rosszabb. -
Tigerclaw
nagyúr
Igen, elvileg van 3 napod talán ha az elsők között frissítesz. 3 nap alatt meg nem tudsz dönteni, mert egyrészt akkor még eleve bugos, amire napok, hetek alatt több kisebb update is jön, mire meg belátod, hogy továbbra sem jó, akkor már lejárt a 3 nap.
A 7-esnél ha nem frissítettél akkor beragadt pár gigabyte-od, mert nem tudtad törölni a telepítőjét. Hónapokkal később változtattak azon, hogy ha nem akartad az updatet akkor nem töltötte le kéretlenül.
Az neked megfelelne ha a képedben nyomnák a Windows 8-at, majd adnának 3 napot hogy válassz és ha a 8-ast választod, többet nem térhetnél vissza a korábbira?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest