Már 77 százalékon áll az iOS 8

Hirdetés

Az iOS 8 a kezdetekben egyáltalán nem volt mentes a hibáktól, nem véletlen, hogy az Apple stratégiát váltott, és mostantól a jövőben megjelenő szoftverek béta verzióját egy gyors regisztráció után bárki feltelepítheti. A legújabb generációs iOS mindenesetre lassan, de biztosan tör közben előre, a március 16-ai riport szerint már 77 százalékon állt.

A cupertinóiak az App Store-ba látogatók készülékei alapján rajzolja meg kördiagramját, melyen jól látszik, hogy azért az iOS 7 még mindig egyötöd részesedéssel bír, az iOS 6 pedig egy 3 százalékos szeletet tudhat magáénak. Az Apple már számos kisebb-nagyobb hibajavítást végzett az iOS 8 megjelenése óta, legutóbb a 8.2-es verzió jelent meg, ami már a Watch névre keresztelt okosórával teszi kompatibilissé az operációs rendszert. Ha összevetjük egyébként az iOS 7 és az iOS 8 ugyanazon időpontban mért állását, akkor azért jól látható, hogy a 7-es szoftver ekkorra már 90 százalékon állt, más kérdés, hogy a 8-as variáns messze nem hozott annyi látványos változást, mint elődje.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Már 72 százalékon áll az iOS 8

    A kompatibilis készülékek majd háromnegyedén fut már az Apple legújabb operációs rendszere.

  • 7,8 millió iOS app letöltés naponta

    Újabb rekordot állított fel az Apple online alkalmazásboltja; minden eddiginél több programot töltöttek le egy nap leforgása alatt.

  • iOS 8 rendszerbemutató

    Az Apple legújabb generációs operációs rendszere nem hoz akkora változásokat, mint elődje, ám még így is számos hasznos funkcióval bővült, amiket a felhasználók örömmel fogadnak majd.

Hirdetés