- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajthabalazs
senior tag
válasz
twollah1976 #44 üzenetére
Én megtettem a magamét, de ennyit nekem már nem ér: egy jó szék 300k, három jó monitor 300k, 100k meg a fun faktor, e fölött már fényűzés. Szerintem 1M körül oyan céghez fog kerülni, aki majd viszi kiállításokra. A fölött meg valami fanatikushoz.
Az 50k-t meg majd visszautalják.
Játszottam már tartósan babzsákból is, meg lehet oldani az egér kérdést. De szoftverfejlesztőként egyébként is inkább touchpadet használok, mert akkor nem kell olyan messzire nyúlni a billentyűzetről, és nem asszimetrikus a testtartás.
-
Piftuka
veterán
válasz
twollah1976 #42 üzenetére
Mondjuk munkánál éppen jellemzően használni kell az egeret is.
Ám jól mondtad... szimulátorokhoz (nem csak autós, hanem repülős, helikopteres, stb.) tökéletes egy ilyen megoldás.
Ami a filmeket illeti én azt sokkal nagyobb kijelzőn, televízión nézem, ám oda sem rossz egy hasonló kialakítású, kényelmes szék/fotel. -
GreatL
őstag
válasz
twollah1976 #44 üzenetére
Ne félj, az utolsó pillanatban felverik majd, legalább a három monitor + szék árára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Villanyszerelés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest