- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thome
veterán
válasz
#19617792 #18 üzenetére
A szomszédom lányának a pasijának az ükunokájának a keresztapjától hallottam, hogy a multitouch, és némely erőforrás igényesebb program elég döcögős a kijelző felbontása végett...
A műanyagra a problémád meg értem, de hát ez már csak ilyen, ezzel nem tudunk mit kezdeni. Szólj a gyártóknak, hogy ne fényes műanyagot használjanak.
Speciel a Blade alternatívájaként felhozott Gio-n sincs több fényes felület.(#19) danih: Az nem érv, konkrétan csak megemlítettem, ha most nem Samsungot hozok fel példának, hanem XY-t, akkor az XY álljon le az ujjlenyomat gyűjtéssel.
-
Thome
veterán
válasz
#19617792 #12 üzenetére
"A kijelző felbontása miatt "lassú" a Blade, HVGA és WVGA között 2.5x eltérés van."
Gyorsabb a Gio? Igen. Jobb a kijelző felbontása? Nem. 1-1"Samsung meg szvsz leállhatna az ujjlenyomatmágnes fényes, cukormázas műanyaggal..."
No offense: Blade, Gio"Amúgy a leaked 2.3.3 mi, ha nem custom rom?"
Egy gyári rom, ami hamarabb kikerült, mint kellett volna. Köze nincs a custom romokhoz, csaxólok."Gyárilag nem jól használható, ez bullshit"
Ahogy az iPhone4 antenna-gate problémája is bullshit."A ZTE saját név alatt nem csak Blade-del rendelkezik, hanem egy rahedlivel, csak épp nem saját név alatt kerülnek itthon forgalomba sokszor."
Olvasd el, amit írtál.
(Gy.k.: Saját neve alatt csak a Blade van -egyelőre- de ez is sűrűn hibás, innentől kezdve az egyszeri user ha bemegy új telefont venni, és "hallott hogy sok hibás darab van a ZTE-ből, ezért olyat nem vesz", de megveszi a Vodafone mittoménmennyit mert az is jó árban van, ZTE-t veszi meg, csak nem tudja. Épp ezt mondom, hogy a saját neve alatt csak 1 telefon van, az is "hibás".)(#13) adam014: Kinek mi jön be jobban, csak jól válassza meg a bejegyzés írója a telefont, mert kellemetlenül érintheti, ha nem fasza a cucc. Nem véletlen vettem meg én is inkább a drágább Ace-t, pedig elgondolkoztam a pengén.
-
Thome
veterán
Nem kell elvakultan nézni a dolgokat.
A franc se beszélt a touchwizről, én a Samsungról beszéltem. Ott szinte esély nincs, hogy szar legyen a kijelzőpanel, vagy bármi, vagy ha a ZTE egy jobb cég mint a Samsung, akkor visszaszívom.Ace-re kerestem főzött romot (Giora nem). Nem találtam. Ez sok mindent elárul!
Nekem már jelenleg is egy "leaked" 2.3.3 van fenn, és aláz a 2.2.1 után. Na most, ehhez nem is kell custom rom.Nem tudom mennyi garancia van a Blade-re, de a Samura 2 év, és ez is előny lehet még, szerintem.
De nézhetjük a másik oldalt is, a Blade kijelzője alázza a Giot, simán. Viszont itt van a Gio előnye, hogy ugyanazzal a processzorral (+Adreno200 gpu-val) aláz sebességben az alsó kategóriában.
Na igen, az anyaghasználat minősége, összeszerelés sem elhanyagolható...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Windows 11
- Óra topik
- Anime filmek és sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen autót vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest