- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
janeszgol #39 üzenetére
" ... Az régen volt, a ma meg ma van. ... "
és?
példa:
régen jobb volt, mert nem volt annyi autó bp-en, hogy férni se lehedt tőlük a járdán se, hogy állandó a dugó, és kva nagy szmog vande attól még hogy azt mondod a ma van ma, attól még a fentebb felsorolt negatívumok nem szünnek meg létezni
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
janeszgol #39 üzenetére
A hasonlatot megfordítva használtad; szerintem a YT-nak több köze van a pottyantóshoz, mint az audio CD-nek / FLAC-nek.
A gyerekkorom, mint pottyantós? Soha el nem cserélném a mai gyerekek / fiatalok ugyanezen időszakára. Még viccnek is rossz.A baj ezzel a túl nagy kényelemmel szerintem a következő; az emberek igénye a színvonalra csökken, mondhatni meghasonlik, mert teljesen elárasztják őket a mindenféle, gyakran szűretlen tartalmak, amik ráadásul még karnyújtásnyinál is közelebb vannak. Gagyi játékok, gagyi zenék, gagyi videók. Nyilván nem csak ilyenek vannak, de a viszonyítási arány mérleghintája nagyon nem az igényes szórakoztatás felé billen.
Egyrészt természetesnek veszik, ha valami egyszerűen tré módon szól, tré módon néz ki, az lesz a standard. Ócska streameket néznek Blu-ray / DVD helyett, hiába van nagyobb kijelzőjük, akkor is telefonon ülnek végig olyan filmeket, amik 100 %-ra megérdemelnék a nagy képátlót - így az élményfaktort mészárolják le, nem kicsit.
Másrészről, ha valami tartalom a birtokukba kerül, jellemzően nem becsülik meg annyira, hiszen csak négy kattintás, nem? Nem fizettem érte (ha igen, azt is humorosnak találom; mármint digitális letöltésért fizetni, úgy, hogy semmi kézelfogható nincs a birtokomban, ennek tetejében pedig még az is megeshet, hogy netkapcsolat-függő az elérhetőség, még a vásárlás után is), nem volt kitartó vadászat, információmorzsák csipegetése, nem volt valóságos katarzis, amikor végre rátehettem a kezem.Időközben elvesznek az álmok és teljesen demisztifikalizálódnak azok a(/z akár teljesen "egyszerű") a dolgok, amiknek inspirálólag és felemelőnek kellene hatniuk. Szerintem.
------------------------------------------------------------------------
(#40) kolopele: Szerintem érted te, hogy mit írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vírusirtó topic
- Plazma TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Hosszabb bemutatót kapott a The Blood of Dawnwalker
- Autós topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged