- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spect80
senior tag
válasz
antikomcsi #164 üzenetére
Bocsánat, akkor én néztem be, mert nem ebből az aspektusból néztem és a válaszoltam a kommentedre. Én csak azt próbáltam megfogalmazni, hogy véleményem szerint nagyon fontos az ár, ami miatt a 280X esete más szituáció volt, mint ez, ott megérhette várni. Számomra a cikk hangvétele és a kommentelők ezirányú felháborodása emiatt elfogadhatóbb. 270X volt az utolsó AMD-m, azóta csak NV-m van, tehát nem vagyok AMD irányába elfogult, a legjobb ár/teljesímény arányt keresem.
Az viszont tény, hogy az oldal vélt vagy valós elfogultságát nem vettem bele a képletbe, ami lehet, hogy hiba volt. Hogy az oldal szerkesztőinek és bizonyos kommentelőinek hitvallása/stílusa/kommentjeinek minősége milyen az annyira filozofikus kérdés, amibe bele sem mennék -
spect80
senior tag
A kommentedből áradó gyermeki naivitás alapján vagy fiatal vagy még egzisztencia nélkül és azért nem érzed a pénz súlyát, vagy azért, mert soha az életben nem volt és nem is lesz gondod vele. Őszintén remélem, hogy az utóbbi, és sikerül megtartanod ezt a pozitív szemléletmódot.
Ha mégis az előbbi, akkor mentsd le az üzenetedet, nyisd meg pár év múlva, amikor már tudod mekkora erőfeszítés a napi megélhetés mellett kipengetni 500e forintot egy ilyen RT szintű 'ámulatba ejtő' feature-ért.
Kíváncsi vagyok ugyanezt fogod-e gondolni
A témához: Ha ez a kártya mondjuk 10-15%-kkal lenne drágább, mint a 1080Ti, akkor csak simán azt mondaná az ember, hogy nem biztos, hogy megéri váltani az előző generációról. De így, hogy majd duplája, színtiszta legalizált rablás
-
spect80
senior tag
válasz
antikomcsi #14 üzenetére
Azért azt elfelejted, hogy a 280X megjelenésekor nem fél millió forintba került, hanem kb. az ötödébe és nem volt lassabb az általa hozott újítással mint az előző generáció.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest