Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bandit79

aktív tag

válasz spect80 #165 üzenetére

Ha ez a kártya mondjuk 10-15%-kkal lenne drágább, mint a 1080Ti, akkor csak simán azt mondaná az ember, hogy nem biztos, hogy megéri váltani az előző generációról. De így, hogy majd duplája, színtiszta legalizált rablás :DD
    Na , akkor vedd ki a képletből az Rtx-et, még akkor is hol láttál vagy mikor olyat ,hogy egy következő generációs csúcs vga 10-15% drágabb csak , főleg úgy hogy nem kicsivel erősebb az előző csúca vga-nál. Szóval ne nézd ennyire sarkosan azokat a vga árakat. És még nemnis beszéltünk arról, hogy olyan időszakot élünk amikor szinte minden hardver árát felkúrták az égig ,a gyártósorok gyengélkedése(habár ez sokszór csak kifogás szerintem) és a jó kis bányászláz miatt. Ugye AMD oldalon is brutal arakat kérnek ahhoz képest mi volt 1-2 éve.

• antikomcsi

veterán

válasz spect80 #162 üzenetére

Nem felejtettem el, valóban nem volt fél millió Forint.

Most sem lehet lassabb egyik RTX-es kártya sem, mint az előző generáció, hisz egyik előző generációs sem képes erre.

Nem akartam árakról, és teljesítményről beszélni, csak azt vettem észre, ha az egyik gyártó csinál valamit, akkor az egy réteg számára kiváló, most még ugyan nem használható, de jövőbe mutató, és milyen szuper lesz. Ha pedig egy másik gyártó áll elő valami újjal, akkor asz sz@r, és szemétre való.

A hozzászólások közt olvastam egy olyat is, ami a megjegyzi, hogy mennyiben más színben lehet feltüntetni a dolgokat. Ugyan az a tartalom, mennyire mást jelenthet ha azt a címet kapja, hogy: Szenzáció, akár stabil 60 fps-sel is képes futtatni valós időben raytracinggel a játékokat az új termék.

Ha onnét nézed, hogy eddig diavetítés volt, akkor nagyban függ a tálalástól is, hogyan eszed meg az égsz ételt a körettel együtt.

Én sajnálom, hogy teljesen tönkre lett téve mára a fórum a sok gyűlölködő és személyeskedő hozzászólással. Sok régi motoros pontosan ezért nem ír annyit mostanában, mert valaki úgy is beleköt, ha van rajta sapka, ha nincs, és mivel ezt nem kulturált módon teszi, inkább nem is kíváncsi már az egészre.

Új hozzászólás Aktív témák