- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit79
aktív tag
Ha ez a kártya mondjuk 10-15%-kkal lenne drágább, mint a 1080Ti, akkor csak simán azt mondaná az ember, hogy nem biztos, hogy megéri váltani az előző generációról. De így, hogy majd duplája, színtiszta legalizált rablás
Na , akkor vedd ki a képletből az Rtx-et, még akkor is hol láttál vagy mikor olyat ,hogy egy következő generációs csúcs vga 10-15% drágabb csak , főleg úgy hogy nem kicsivel erősebb az előző csúca vga-nál. Szóval ne nézd ennyire sarkosan azokat a vga árakat. És még nemnis beszéltünk arról, hogy olyan időszakot élünk amikor szinte minden hardver árát felkúrták az égig ,a gyártósorok gyengélkedése(habár ez sokszór csak kifogás szerintem) és a jó kis bányászláz miatt. Ugye AMD oldalon is brutal arakat kérnek ahhoz képest mi volt 1-2 éve. -
antikomcsi
veterán
Nem felejtettem el, valóban nem volt fél millió Forint.
Most sem lehet lassabb egyik RTX-es kártya sem, mint az előző generáció, hisz egyik előző generációs sem képes erre.
Nem akartam árakról, és teljesítményről beszélni, csak azt vettem észre, ha az egyik gyártó csinál valamit, akkor az egy réteg számára kiváló, most még ugyan nem használható, de jövőbe mutató, és milyen szuper lesz. Ha pedig egy másik gyártó áll elő valami újjal, akkor asz sz@r, és szemétre való.
A hozzászólások közt olvastam egy olyat is, ami a megjegyzi, hogy mennyiben más színben lehet feltüntetni a dolgokat. Ugyan az a tartalom, mennyire mást jelenthet ha azt a címet kapja, hogy: Szenzáció, akár stabil 60 fps-sel is képes futtatni valós időben raytracinggel a játékokat az új termék.
Ha onnét nézed, hogy eddig diavetítés volt, akkor nagyban függ a tálalástól is, hogyan eszed meg az égsz ételt a körettel együtt.
Én sajnálom, hogy teljesen tönkre lett téve mára a fórum a sok gyűlölködő és személyeskedő hozzászólással. Sok régi motoros pontosan ezért nem ír annyit mostanában, mert valaki úgy is beleköt, ha van rajta sapka, ha nincs, és mivel ezt nem kulturált módon teszi, inkább nem is kíváncsi már az egészre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest