- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Nem felejtettem el, valóban nem volt fél millió Forint.
Most sem lehet lassabb egyik RTX-es kártya sem, mint az előző generáció, hisz egyik előző generációs sem képes erre.
Nem akartam árakról, és teljesítményről beszélni, csak azt vettem észre, ha az egyik gyártó csinál valamit, akkor az egy réteg számára kiváló, most még ugyan nem használható, de jövőbe mutató, és milyen szuper lesz. Ha pedig egy másik gyártó áll elő valami újjal, akkor asz sz@r, és szemétre való.
A hozzászólások közt olvastam egy olyat is, ami a megjegyzi, hogy mennyiben más színben lehet feltüntetni a dolgokat. Ugyan az a tartalom, mennyire mást jelenthet ha azt a címet kapja, hogy: Szenzáció, akár stabil 60 fps-sel is képes futtatni valós időben raytracinggel a játékokat az új termék.
Ha onnét nézed, hogy eddig diavetítés volt, akkor nagyban függ a tálalástól is, hogyan eszed meg az égsz ételt a körettel együtt.
Én sajnálom, hogy teljesen tönkre lett téve mára a fórum a sok gyűlölködő és személyeskedő hozzászólással. Sok régi motoros pontosan ezért nem ír annyit mostanában, mert valaki úgy is beleköt, ha van rajta sapka, ha nincs, és mivel ezt nem kulturált módon teszi, inkább nem is kíváncsi már az egészre.
-
antikomcsi
veterán
Azért az érdekes, hogy amikor a BF4 jött akkor a Mantle volt az isten. Én is bekajáltam, és 280X-et vettem. Mert jöttek az olyan diák, hogy akár 45%-al nő az fps, stb. stb. Aztán persze az egész dolog csúszott hónapokat. Amikor használható lett, akkor sem azt hozta, amit várt volna az ember, sem teljesítményben, sem képminőségben. Viszont mégis dicsőítve volt, és nem volt gond, hogy éppen milyen, mert majd jön a csoda driver, majd optimalizálják, majd a jövőben ez sokkal jobb lesz, csak legyünk türelmesek.
És tényleg, milyen jó lett!
Aztán jön egy technológia, amit nem az AMD prezentál elsőnek, és itt nem számít, hogy gyerek cipőben jár az egész, ez biztos, hogy egy sz@r, ami nem is lesz jobb, és kár az egészért, és dögöljenek meg.
Érthetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest