- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Meg csak draga PC-s VR se kell ehhez. Haverom, aki alapvetoen nem egy gyava gyerek, sikoltott, mint a furdosk*rva, amikor Farpoint-ban eloszor talalkozott az "arcugrokkal".
Le is kellett vennie a szemuveget, vagy ket percig remegett. Utana viszont visszarakta a fejere, es kb 1,5 oraig megszunt letezni, annyibol lehetett tudni, hogy ott van, hogy neha kurjongatott, karomkodott, meg mint valami agyalagyult, gugyogve rohogott.
Es ez egy olyan arc, aki amugy nem szereti a videojatekokat es szarik rajuk nagyivben, tehat elvileg nem epp a celcsoport. -
opr
nagyúr
Eléggé más a nézőpontunk. Engem pl nem VR játék már nem igazán tud lázba hozni. Ne érts félre, játszok sima játékokkal is, de akkora a különbség élményben, meg abban, hogy mennyire tudom magam beleélni a világba, hogy ég és föld.
Ettől függetlenül pc-s VR-om nincs, mert mocsok drága, jó nekem a psvr.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Xbox Ultimate előfizetések
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest