- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Overlocker
veterán
Egyszer volt vagy Kingpin-éknél, vagy a törököknél ez a megoldás mikor 3 vga-val nitroztak a melegbe! Igaz azóta nem nagyon láttam használni így őket sem, de szerintem nagyon praktikus a nitrogéngőz ellen!
Majdnem kiürült a dewar, ideje hűsülni..
-
Overlocker
veterán
Ismét köszönöm a gratulációkat!
A rizs nem volt főzve, viszont már volt használva, ezért már más a színe, kicsit olyan mintha félig főzve lett volna
Az alaplapot külön nem érdemes hűteni mínuszba főleg nem, mert nem feltétlenül szeretik így még egy hibafaktor lehet egy tesztnél. Egy légkondis hely valóban jobban jött volna, a kevesebb nitrogéngőz miatt - illetve nekem se lett volna melegem
, bár utóbbi két tényezőnél fontosabb volt h a ramok ne melegedjenek túl, de elég volt neki a ventillátor
-
Overlocker
veterán
Köszönöm mindenkinek a gratulációt! A PH-nak pedig a hírt!
Megpróbálok mindenkinek válaszolni ebben a postban, a felvetődött kérdésekre...
Nos, látom mindenkinek megtetszett a rizs..
A gyorsrizsem elfogyott így ebbe most keverve volt valami sparos noname... A rizs használása nem új kelletű, én körülbelül 2 éve láttam, a török tuningerek asztalán, aztán nemrég úgy döntöttem hogy én is használom(fél-1éve?), 3 okból kifolyólag: gyors installáció, jól elszívja a nedvességet, és ami a legfontosabb, könnyen eltávolítható! Ez utóbbi gyurmával és vazelinnel nagyon sokáig tart és körülményes..
Nem, a teszthez használt rizset nem eszem meg
, csak kiszárítom és próbálom az apróbb szemeket kiszedni belőle (ehhez kell majd egy jobb szűrő is), mert többszöri használat után a hidegtől aprózodnak/törnek és a kis darabok nem kívánatos szűk helyre be tudnak szorulni az alaplapon, ami szintén nem jó..
Egy hátránya van még, a teszt után biztos találok rizsszemeket elszórva a szobában, porszívózni kell
'ES' - Engineering Sample - procit mindig nehéz beszerezni én ezt most külön a Gigabyte-tól kaptam. Léggel nem tudom hol stabil, nem néztem, közel 5,1Ghz 2 maggal cpu-z validra ment.
A processzort természetesen nem lehet minden nap így használni, körülményes és költséges lenne.. A processzor órajele, mint látszik, különböző volt egyes benchmarkoknál, nos ez azért mert a különböző tesztprogramok, különböző stabilitást követelnek meg.
Aki így szeretne Ivy Bridge processzort tuningolni, készüljön fel idegileg, nem egyszerű eltalálni mit is szeret a processzor! Nekem is a 3., 5 órás 'etap'-ban sikerült kicsikarni belőle a pifast és a Superpi 32M eredményt! A beta tesztről itt találhattok egy rövid videot, itt még nem állt rendelkezésre az SSD. 'Ivy Bridge beta test, full pot' - hangszórót halkítsátok le, mert ekkor még a 8000rpm-es 8cm-est használtam a ramokhoz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Yettel topik
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- EAFC 26
- Gmail
- XPEnology
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest