Új hozzászólás Aktív témák
-
fanti
addikt
"lehet hogy jobban megéri majd AM5-be fektetni ha ott több mag lesz jó áron"
Hát...izé...több mag jó áron? Már miért lenne? Mondj okot rá.
Szerintem baromi drága lesz, legalább ott kezd mint az 5XXX sorozat de inkább felette.
Ja, és még egy "aprócska" költséged lesz vele, az alaplap és a memória. És azok is mi a fenének lennének "jó áron" ha egyszer túlárazva is szétkapkodják majd őket külhonban azonnal...
Még örülhetsz ha a tápegységed megmaradhat, mert az Intel pl. ott is csativáltásra készül... -
fanti
addikt
X570 + 5800X-ről miért fejlesztenél?
Jó, ha olyan melód van, ami visszatermeli az árát, akkor oké.De otthon játszani, netezni, melózgatni, filmvágni, képmanipulálni...az a konfig még legalább 5 évig elég lesz.
Amúgy meg a 4/8-as felállás (CPU) a mai napig elég játszani is.
És itt nyilván nem a HC gamerekre gondolok, akik 1440p-ben tolják állandó 120 FPS-es elvárással RTX 3090-essel.
Hanem az olyan mezei átlagjátékosokra mint mondjuk én, akinek elég a 1080p és a 60 FPS.Valamint én sem szeretnék konfigváltásra költve 1 millát 25% plusz teljesítményért bétateszter lenni...
Ráadásul a BF V (ami az első számú multi kedvencem) az ugyanúgy hemzsegni fog a csalóktól, akármin is játszom...
-
fanti
addikt
Vegye akinek az AM4 kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest