- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
<NewL>
addikt
válasz
Mr.Csizmás #19 üzenetére
en siman el tudom kepzelni ,h aztirtad
csak a szerk ido nemstimmel
a trollkodast pedig te kezdted mint altalaban mindigzarszo : facepalm (csinalni fogok egy csizmaskandurfacepalmot
)
-
jorgi22
tag
Ezek a számok önmagukban így nem sokat mondanak..
Ha mondjuk a főbb konkurensek csúcstermékeiről is lennének ilyen adatok, akkor már össze lehetne hasonlítani a termékeket, és jobban kiderülne az árazás valódi jellege!! -
ROBOTER
addikt
válasz
Mr.Csizmás #16 üzenetére
Akkor te miért keresel bármilyen összefüggést az ANYAGKÖLTSÉG és az eladási ár között?
Nem volt romlott az alma, csak kinőttem 20 éve a fikázási korszakból.
Amúgy pedig szerkesztetted a hozzászólásod, amikor válaszoltam, még kb. ez állt ott:
"Az Apple-tól már megszokhattuk"
Igen, más cégek az anyagköltségen adják a termékeiket.... óvoda.
-
ROBOTER
addikt
válasz
PowerBuldog #1 üzenetére
Igen, én is vettem ma 1kg kenyeret 200Ft áron, és kiderült, csak 40Ft a liszt benne.
Mekkora átverés!
Hiszen jó forrásból tudom, hogy ingyen dagasztották, ingyen volt hozzá a víz, társadalmi munkában dolgoznak a pékek, ingyen adják az áramot a sütéshez, a kemencét pedig betelefonálós műsorban nyerték, ingyen adják az autót a szállításhoz, és persze az üzemanyagot is, a boltban pedig jótékonyságból áll az eladó a pult mögött.
Komolyan, hány évesnek kell ehhez lenni?
-
Napfénysüti
nagyúr
Szerintem annyira nem vészes ez az adat. Ha még a többi költséget hozzácsapjuk akkor azért nem akkora haszonnal dolgozik az Apple. Legalábbis nem hinném hogy a többi gyárt ennél sokkal nagylelkűbb lenne a vásárlók felé. Viszont az Apple-nek még rengeteg pénz befolyik majd az AppleStore-ból amikor mindenfélét töltenek le az Ipadre.
-
Mr.Csizmás
titán
-
8nemesis8
veterán
Nem is gondoldás, hogy mennyibe kerül a fejlesztés. Igen is számolni kell a költségével. Persze itt talán kevesebb mint egy teljesen új OS esetén, de optimalizálni kell felbontás miatt sok mindent átírni.
Persze ha azt vesszük, hogy hatalmas példányszámban lesz értékesítve akkor egy-egy darabra máris elég kicsi a fejlesztés költsége is.
-
Bling95
őstag
kínában ez valamelyest normális... mellesleg nem az apple alkalmazza a gyereket hanem a gyár akinek kiadja a legyártását...
nemértem miért kell ezt minden apple topikba beírni.... nem csak náluk ez a helyzet, sok sok más gyártónak a cuccait is kínai gyereket rakják össze nevetséges összegekért
-
HXY
addikt
Ajaj! És milyen haszonnal fogják Magyarországon árulni?!
Szerintem a dollárt euro árfolyamon fogják forintra átváltani... -
<NewL>
addikt
östenem
Az iSupply becslései szerint a legolcsóbb Apple iPad anyagköltsége körülbelül 260 dollár lehet.
szóval erre jönnek még az Apple gyárban a mérnökök,dolgozók,takaritók és Steve Jobs az évi 1$-os fizujával
+reklámok,marketing
+üzletek,mintadarabok,rengeteg dolgozó a boltokban stb stbmár az anyagköltség is több mint a te nyereséghaszon százalékod
ők bizony gyerekmunka ellenesek - olvastam híreket a gyerekmunka és az Apple címszó alatt de ez az ellenes nem maradt meg. link?
-
<NewL>
addikt
pl a gyári alkalmazásokat ki optimalizálta az iPadra? az új 3.2-es os-t 20 centből fejlesztették ki? meg a következő,ma debütáló 4.0-át,amit már hónapok óta fejlesztenek...
ha nem is sok mindent csináltak a szoftverrel akkor is azoknak a mérnököknek nem adhatnak 1$-os órabért -
Zirowe
nagyúr
Na mert a szoftveren annyit kellett fejleszteni,hogy biztos megdobta a kiadásokat.. :S
-
PowerBuldog
veterán
Ezen most valaki meglepődött?
Apple cuccokat eddig is marha nagy árréssel árusítottak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest