Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
válasz
tschyllagh
üzenetére
A kérdés viszont az, hogy akkor most ez a kép csak kép marad-e, ahogy azt a Nokia bejelentette, vagy a Harmattan erre kerül-e rá, így mégis kiadhatják. Ha ezt is teszik, szerintem annyian lesz népszerű, mint a nem hulló csapadékkal foglalkozó tudomány lenne, ha lenne ilyen.
De meglátjuk mi sül ki belőle, engem azért még érdekel, hátha... -
Rickazoid
addikt
Az egy univerzális OS lenne mindenki számára a leglaikusabbtól az igazi hackerig, ami bármire rátehető és mindenhol megállja a helyét, jó Linuxhoz hűen. Legalábbis így indult a dolog. Egészen pontosan így szól a jellemzése itt: "MeeGo currently targets platforms such as netbooks/entry-level desktops, handheld computing and communications devices, in-vehicle infotainment devices, connected TVs, and media phones. [...] The MeeGo project will continue to expand platform support as new features are incorporated and new form factors emerge in the market." És ebből csinál most a Nokia rétek-OS-t csak geekeknek, pedig kicsit több potenciál van benne, mint a WP-ben valaha lesz, még az iszonyú késése ellenére is. Gyakorlatilag teljes értékű operációs rendszer, amit se az Android, se az iOS, se a WP7 nem mondhat el magáról a jelenlegi formájában.
-
Rickazoid
addikt
Harmattan. Ez így magyar nyelvterületen elég viccesen hangzik.
Amúgy nem teljesen értem mi a francért fejlesztik még ezt is, amikor a MeeGo-ra kellett volna koncentrálni és már rég piacon lehetne egy tucat készülék vele. De hát kell egy Harmattan is, mert a végén még előbb lenne MeeGo-val telefonjuk, mint WP7-tel.(#1) hito: szerintem nyugodtan lehet siratni, hiába még egy verzió, ami részben MeeGo kompatibilis, ha semmi támogatást nem kap. A MeeGo sem kap semmi figyelmet, csak fejlesztőknek szánják, ezt ők jelentették ki. Az Intel meg ki tudja mikorra talál partnert hozzá, talán sose.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest