- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Avval egyetértek, hogy jobb a maemo az androidnal, de amig 1készülékes rétegrendszer lesz.
Kéne ide qwrtz nélküli kis készülék max 3.5" kijelözövel, 4"+ os darab sött jó lenne egy 5"os pinpongütő is....
Ehez képest idén kapunk egy darab új készüléket az év végén...No és árban is kéne diferenciálni, Androidos modellek vannak már 70Kért is.
Kapacitiv rezisztiv izlés kérdése, nekem is feláll a hajam a kapacitivtől, de elsösorban mert megszoktam a körmöm a stylus modot itt meg az nem müködik.
-
Mindreader
tag
Nekem mióta megvan a teló elég sokat VNC-zek róla, ismerősöknek ügyfeleknek sokszor könnyebb így megoldani a problémáit. El nem tudom képzelni hogy hogyan nyomnék le egy windows-os checkboxot vagy egy combobox-ot stylus nélkül!
Barátnőmnek K900 Arena-ja van, és bizony sűrűn hiányolja a stylust ő is, pedig elég vékonyak az ujjai.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest