Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
az OSX-et fikázók mondatrészre asszociáltam azt, hogy besoroltál közéjük. azt, hogy te hová tartozol, nem tisztem megítélni. Én sehová. Használom, ami van.
Nem akartam Windows-ként látni, de ha valaki megszokott valamit, nyilván ahhoz tud viszonyítani. ezt is vedd figyelembe.
Nem hiányosságként írtam semmit, pont azt írtam le, ami a posztban is benne van, ezért is lett érdekes, hogy mindenki hasonlóan áll hozzá elsőre. Hiányosságot nem tudok pár napnyi használat után mondani még.
Kicsit erős lett az MS zárt világ, gondoltam az AD_t meg sem próbáltad megismerni, használni. Az nem jött le a hsz-ből, hogy ismered, csak az, hogy utálod az MS-t. Nem forgattam ki a szavaidat (szándékosan biztos nem). Könyveket mindenről írnak, de szerintem az pont nem gáz, hanem jó. A for dummies szériában is van AD és Mac, azért az jelzi hogy nem nagy ördöngösség.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Avagy az összegző bejegyzés, melyben leírjuk, hogy nekünk megérte-e váltani.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- CPU léghűtés kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest