- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
"Nincs SD olvasó, ezt gyűlölöm. A gombvilágítás szintén hiányzik." aktuális modellt ezek tudatában frissítették
Ez rajtam kevéssé segít"A Shift-click több tételt kijelölés nagyon hiányzik thumbnail nézetben." Command-click?
Ezt a kört már többször lefutottuk. Az OSX-ből érthetelen módon hiányzik, hogy a Finderben thumbnail nézetben klikkolok egyet az első, majd shift-clickolok az utolsó fájlon, és a közte elhelyezkedő összes állomány kijelölésre kerül. Irtóra hiányzik."A képnézegető pedig vagy lassú (Preview), vagy buta (Quicklook), nekem egy gyors és okos darab kéne." okos darab?
Mingyá csekkolom, köszi!"Idegesít a Finder is, néha nagyon hülyén mutatja meg az egyes könyvtárak tartalmait, néha nem ott vannak a fájlok, ahol szeretném őket látni." jobb gomb / show view options és ott amit állítasz set as default illetve always open in választott view mode
Ezt is kipróbálom, de miért nem bírja magától megjegyezni, hogy egy adott könyvtárban milyen nézetet választok?"Mert azért az iMovie a trial Photoshop és a szövegszerkesztő már nem megy annyira hűdekafán egymás mellett, hiába igyekszik a rendszer úgy tenni, mintha." update 4GB-ra
Nyilván. De akkor meg ne tegye le nekem a háttérbe."Azt is utálom, hogy böngészőablakok között nem működik a Command-Tab (és a Ctrl-Tab sem, mielőtt valaki belémköt)" ezt nem értem
Röviden: ha több böngészőABLAK van nyitva (tehát nem lap), akkor azok között csak úgy tudok váltani, ha felrántom a sarokba a kurzort, oda kirajzolgatja és átkattintok. Billentyűzetkobót nem találtam rá. Ha van mégis, akkor ne tartsátok magatokban.
"Látja is az OSX, de írni nem tudja, csak olvasni, lévén FAT32-es a fájlrendszer" FAT32-őt OS X ír-olvas, inkább NTFS lesz az. De vannak progik amikkel hozzá lehet adni a rendszerhez az NTFS írást.
Igen, NTFS, javítom is nyomban. Progit majd keresek... de miért kell keresni, miért nem tudja magától? (Pláne úgy, hogy azért ez a 160 gigás drive nem éppen egy hatalmas terület...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Nagyrobogósok baráti topikja
- sziku69: Szólánc.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Óvodások homokozója
- Adobe Photoshop
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 25.000 ft tól elvihető HP 840 G11 Ultra 5
- Ryzen 3 3200g, Gigabyte A520M K V2, 16GB ram, 512Verbatim Vi560S2 M. 2 ssd+256 GB ssd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- ELADÓ ASUS Vivobook 15 (X1504VA) Notebook - 15,6" Intel i5-1335U, 8GB, 512GB SSD, Win11
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged