- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
s_zozoka
csendes tag
Hihetetlen, de igazad van.
Sikerült holt egyszerűen szimulálni az esetet.
Kerestem egy megfelelő pdf fájlt, elküldtem a linket e-mailben .
Ha azt csináltam amit te, tehát jobb klik és download linked file.
Nem látszik semmi információs csik a download mappában. Nulla, zero.
sleepbe raktam a gépet, visszatérve a fájl eltünt.
Azt nem tudom, hogy más e-mail proginál (akár macen, vagy pc-n) rendben menne-e a művelet. Valamelyik, unatkozó tag nézze meg
Legközelebb és ez egyszerű szerintem.
Tedd ezt jobb klikk a linken utána Copy link.
A linket vagy egy download managerbe illeszted, vagy nyitsz egy Safarit. Window menü majd Downloads almenü ablakot és cmd+v parancsal be illeszted. A letöltést el kell hogy kezdje.Itt a linkem a válalkozó kedvűeknek
40 MB pdf
http://pixelmator.s3.amazonaws.com/Pixelmator-Manual-151.pdf -
contaxg
veterán
Lehet, hogy hülyeséget mondok, de ilyenkor egy Speed Download nevű progi segítene rajtad. Ha megadod a linked mailben szívesen kipróbálom a neked küldött fájllal
, de nálam mindig a Download könyvtárban landolnak a dolgok de olyan gyorsan, hogy mire bekukkantok már lent is van (58MB). Ilyen apró méretű anyaggal nehéz szimulálni a dolgokat.
contaxg kuk@c msn pont com
-
33as
senior tag
Tényleg Bog erre nagyon vigyázz amit contaxg mondott az alvó módba helyezésről!
Nem egy "rémtörténet" kering a beszmac-en arról, hogy sikerült megfőzniük a gépet az állítólagos sleep alatt.
Én személy szerint mindig meggyőződök arról ha lecsukom a gép fedelét, hogy ténylegesen elaludt e a gép és pislog e az elején a kis led.
-
contaxg
veterán
Egészen biztos, hogy QT akarja lejátszani a filmet és nem a Safari?
Feltöltöttem az eftépémre egy MP4 fájlt és megadtam mailben a linket. Mikor rákattintottam minden esetben a Safari ugrott fel lejátszóként. Az alapértelmezett mp4 nézőm egyébként a QT.Ezzel az "elindultam és lecsuktammal" egyszer megfőztem a vinyómat. Ment valami TV felvétel és a szerencsétlen nem kapcsolta ki a gépet lecsukáskor és mire visszaértem egy óra múlva, jó forró volt és többet adatot nem értem el lemezről.
Mindez hazánktól 1600km-re történt így lesétáltam az első PC boltba kidobtam a régi vinyót, feltettem a külső USB 2.5" meghajtómról a rendszert meg ami kellett és minden ment tovább. De azóta nagyon nézem, hogy mikor csukom le a tetejét!
-
Alex91
félisten
If you open an attachment in a message, Mail temporarily saves the attachment in the Mail downloads folder, located in the Library folder of your home folder.
Persze, ezt nem fogod kiszopni a kisujjadbol, de gondolom Win alatt is megtanultad, hogy mit hova tesz
.
Azert nezd meg, tenyleg oda menti-e...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Tőzsde és gazdaság
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Autós topik
- Lexus, Toyota topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 - 128 GB - fekete - (146)
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest