Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• doc

nagyúr

válasz saxus #98 üzenetére

Ezt egy szoval nem allitottam, hogy ugyanaz lenne a funkcioja. RDP legkozelebbi X-beli megfeleloje leginkabb az XDMCP,
    tiszta sor, ertem en :)

Aztan az FSF szekesegyhazanak GNU-s szuperkulonitmenye ugy dontott egyszer csak, hogy az addig szurkezonanak szamito (ertsd: jogilag nem tisztazott helyzetu) binaris kernelmodulok terjesztese rossz, sot ordogtol valo talalmany
    nem ugy volt, hogy az nVidia intett be, es nem engedte a terjesztest? nekem nagyon ez remlik
    az FSF-nek elvileg baromira semmi koze ahhoz, hogy en milyen disztrot rakok ossze magamnak illetve terjesztek.
    es most lehet hogy nagy hulyeseget mondok, de nem csak a GPL-es resz forrasat kell elerhetove tenni? tehat maradna az egesz Knoppix siman terjesztheto, a zart driverrel egyutt?
    (regen olvasgattam mar a GPL szoveget...)

Ragasztokodokat LGPL alatt publikalni.
    bizony, az LGPL nagyon jo kis talalmany, ld. pl. Qt(Nokia)

Azert ugye vagod, hogy te most egy 9 evvel ezelotti oprendszerrol beszelsz?
    persze (bar azert tegyuk hozza, hogy az utolso SP nem 9 eve jott ki XP-hez, vagyis az XP SP3 kozel sem 9 eves). nem azert kerdeztem hogy kotekedjek, hanem hogy tudjam, azert nem vettem eszre/tudtam rola mert akkor meg nem volt, mikor utoljara hasznaltam effektive windowst, vagy csak siman balf*sz voltam es nem lattam meg ami az orrom elott van :)

Új hozzászólás Aktív témák