Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rickazoid
addikt
Tapasztalatok
Most hogy használtam pár órát ezt a Win8-at is, összefüggően és nem virtuálisan, közben megőszültem félig, újra csak azt tudom mondani, hogy bukás lesz ebből. Ha nem lesz bukás, akkor Depressziót tudom idézni:
"Játszom az őrültet
Vagy igazi őrült lett
Minden ember már
Hol van a határ?"
Egyrészt a Start és a Metro... eddig is úgy gondoltam, hogy hülye ötlet egy max. 10"-os érintőkijelzőre szabott felületet ráerőltetni 15-27 hüvelykes normál kijelzőkre, a CP sem győzött meg ennek ellenkezőjéről, de ez az RP meg szinte megőrjített. Csak 17" a kijelzőm a notebookomon és csak 1440x900 a felbontás, de még így is marha idegesítő, hogy gyakran az egész kijelzőn át kell húzni a kurzort, ha el akarok érni valamit. Meg hogy minden a Metro alatt teljes kijelzőn fut... minden hatalmas, egyértelműen látszik, hogy egy jóval kisebb kijelzőn megjelenítendő kép van felnagyítva. És ami a legjobb, hogy külön alkalmazásváltó van az asztalnak és a Metro-nak... hogy ezt ki az a vadbarom, aki kitalálta, nem tudom, de elküldöm innen is melegebb éghajlatra. 1 óra se kellett, hogy már a hajamat tépjem, mert mindig összekevertem, hogy melyik programot hol kell keresnem, mi van a tálcán és mi van a Metro oldalsávon, ráadásul a Starton mindig visszagörgetni az asztal ikonjához és oda visszalépve érem csak el az ott futó programokat... aki azt mondja, hogy ez egérrel kényelmes és kézreálló, az mazochista. Nem kell ennek megállapításához hetekig használni. Fejbe is lőném magam, ha kéne, mert ez a felület egyszerűen nem alkalmas a feladatra. Sőt, már egy kisebb notebook esetében is megfontolnám az öngyilkosságot, ha hosszabb távra ragadnék Win8-cal és véletlenül nem lenne egér a közelben, így maradna a touchpad+billentyűkombinációk... utóbbiak ugye közel sem alkalmasak mindenre.
Tabletre jó csak ez a Metro, bár személy szerint én ott is gyorsan frászt kapnék a csempéktől.És egy régi kedvenc hibával is szembesültem újra... XP-n és Vista-n tudott az őrületbe kergetni, hogy fennakadt az elrejtésre állított tálca és csak kijelentkezéssel lehetett újra eltüntetni. Hetes alatt sosem futottam bele, erre ezen a Nyolcason már kétszer is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Gumi és felni topik
- Linux Mint
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest