Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
válasz
Rickazoid
üzenetére
Egyáltalán nem úgy látom ahogy írod. Oké nagyok az ikonok, programok...
De legalább jól látom őket FullHD-ben.
Esetleg az egér extra gombjait kellene még beletenni, hogy vissza tudjak lépni, de minden más frankó.
Nem kell használni a metrós appokat, nem is tudják teljesen kiváltani a natív appokat.Az új Start menüt kezelni nagyon könnyű, átlátható, gyorsan lehet keresni. Mondjuk én többet desktopon vagyok és itt elvagyok. A futó programok bezárása meg kényelmes. (Ugye bal felső sarok, és ott oldalra húzva az egeret látszódnak)
A gép kikapcsolása se túl fárasztó, könnyebben megszokható mint a régi start menüs.
Mivel a metróban minden nagy, előnye az is, hogy annyira nem kell koncentrálni hogy eltaláld a dolgokat és így gyorsabban is tudod elvégezni a feladatokat.Nekem nem bukás a win8, neked igen. Ennyi. Én még lehet meg is veszem.

-
Misály
addikt
válasz
Rickazoid
üzenetére
- Alt+tab: normál taskváltás
- Win+tab: oldalsávos taskváltás (régen aero taskváltás)
- win gomb: metro
- win+d : desktop ( nem kell görgetni órákat...)"Sőt, már egy kisebb notebook esetében is megfontolnám az öngyilkosságot, ha hosszabb távra ragadnék Win8-cal és véletlenül nem lenne egér a közelben, így maradna a touchpad+billentyűkombinációk... utóbbiak ugye közel sem alkalmasak mindenre."
Bármennyire is fura, windowsban mindent meg lehet csinálni egér nélkül, ez mindig is így volt, mindenre van billentyűkombináció, és a win+r kombináció meg némi ismeret csodákra képes...
"Csak 17" a kijelzőm a notebookomon és csak 1440x900 a felbontás, de még így is marha idegesítő, hogy gyakran az egész kijelzőn át kell húzni a kurzort, ha el akarok érni valamit.
Remélem a csuklód még nem gyulladt be...
"Tabletre jó csak ez a Metro, bár személy szerint én ott is gyorsan frászt kapnék a csempéktől."
Mondd azt akkor, hogy nem tetszik és lusta vagy megismerni. Azért mert elítéled még nem használhatatlan csak fejedbe vetted, hogy szar.
"Haters gonna hate..."
Szvsz, gyorsabb mint a 7 volt, és iszonyat jó hogy nem kell mindent megnyitni ha infóra van szükségem, pl mail, social, időjárás, pofásan ki lehet pakolni mindent a metro-ra és szépen kiváltották vele a start menüt. Kevesebb a holt tér a desktopon, az ie full screen megoldásáért meg külön pirospont jár. Én nagyon kellemesen csalódtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő