- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
válasz
Rickazoid #72 üzenetére
Egyáltalán nem úgy látom ahogy írod. Oké nagyok az ikonok, programok...
De legalább jól látom őket FullHD-ben.
Esetleg az egér extra gombjait kellene még beletenni, hogy vissza tudjak lépni, de minden más frankó.
Nem kell használni a metrós appokat, nem is tudják teljesen kiváltani a natív appokat.Az új Start menüt kezelni nagyon könnyű, átlátható, gyorsan lehet keresni. Mondjuk én többet desktopon vagyok és itt elvagyok. A futó programok bezárása meg kényelmes. (Ugye bal felső sarok, és ott oldalra húzva az egeret látszódnak)
A gép kikapcsolása se túl fárasztó, könnyebben megszokható mint a régi start menüs.
Mivel a metróban minden nagy, előnye az is, hogy annyira nem kell koncentrálni hogy eltaláld a dolgokat és így gyorsabban is tudod elvégezni a feladatokat.Nekem nem bukás a win8, neked igen. Ennyi. Én még lehet meg is veszem.
-
Misály
addikt
válasz
Rickazoid #72 üzenetére
- Alt+tab: normál taskváltás
- Win+tab: oldalsávos taskváltás (régen aero taskváltás)
- win gomb: metro
- win+d : desktop ( nem kell görgetni órákat...)"Sőt, már egy kisebb notebook esetében is megfontolnám az öngyilkosságot, ha hosszabb távra ragadnék Win8-cal és véletlenül nem lenne egér a közelben, így maradna a touchpad+billentyűkombinációk... utóbbiak ugye közel sem alkalmasak mindenre."
Bármennyire is fura, windowsban mindent meg lehet csinálni egér nélkül, ez mindig is így volt, mindenre van billentyűkombináció, és a win+r kombináció meg némi ismeret csodákra képes...
"Csak 17" a kijelzőm a notebookomon és csak 1440x900 a felbontás, de még így is marha idegesítő, hogy gyakran az egész kijelzőn át kell húzni a kurzort, ha el akarok érni valamit.
Remélem a csuklód még nem gyulladt be...
"Tabletre jó csak ez a Metro, bár személy szerint én ott is gyorsan frászt kapnék a csempéktől."
Mondd azt akkor, hogy nem tetszik és lusta vagy megismerni. Azért mert elítéled még nem használhatatlan csak fejedbe vetted, hogy szar.
"Haters gonna hate..."
Szvsz, gyorsabb mint a 7 volt, és iszonyat jó hogy nem kell mindent megnyitni ha infóra van szükségem, pl mail, social, időjárás, pofásan ki lehet pakolni mindent a metro-ra és szépen kiváltották vele a start menüt. Kevesebb a holt tér a desktopon, az ie full screen megoldásáért meg külön pirospont jár. Én nagyon kellemesen csalódtam.
-
front3r
őstag
válasz
Rickazoid #60 üzenetére
Nem kell annak lenni.
A Metro az új Start Menü. Tökéletesen kiszolgálja, és annál több is.
Nem kell a metrós alkalmazásokat használni sem. Mindent tud amit a Win7 és még jobb is, sokkal gyorsabb, ami szerintem a leges legjobb feature egy OS-ben ami kellhet. Ezt azért írtam, hogy érzékeltessem, hogy már ezért megérné megvenni a Win8-at.
A metrós alkalmazások még nincsenek a helyzet magaslatán, de majd fejlődnek, mivel mindegyik frissíthető.
WP telefonomon is mikor megvettem nem volt nagy tudással megáldva, de most már elég sok mindent tud, meg egyre gyorsabb is lett. Az ebben lévő alkalmazások is sokat fejlődtek. Csak azért mondom, hogy ez várható Win8 Metro-n is.Inteles tableten is használható lesz a desktop része a rendszernek, szóval problem solved.
-
Misály
addikt
válasz
Rickazoid #62 üzenetére
Olvastam, de akkorse latom az osszefuggest a gui es a jajszegenybongeszogyartok (bekaphatjak) kozott.
Mindenemellett jo hogy a fotelmernokok probaljak eldonteni az iranyt es megmondani mi lesz a jovoben... en azt mondom vard ki a veget... durva valtas van kialakuloban, amit en udvozlok. Szemely szerint rohadt kenyelmetlen, es korulmenyes az ikonhalmaz. Ezert orultem anno a leszogelheto appoknak win7-nel, de igy is kihasznalatlan az asztal nagy hanyada. Ezert udvozlom a metro-t mert nagy, atlathato, hasznalhato. Ha kell akar alapszinekkel tudsz navigalni ami lenyegesen gyorsabb es kenyelmesebb a szemnek.Ez a cucc messze tulmutat mindenen, egy uj elgondolas, amit persze nagyon sokan elitelnek, hisz felrug egy 17 eves koncepciot. De hogy fejlodjon a technika ha nem igy?
WinRT appok meg ugyis lesznek dogivel, ha bejon a tabletpiac, szvsz ez lesz az elso platform, amire a vallalati szfera is ugrani fog. Lasd a dell tabletjet, ami eleg nyilvanvaloan oda van szanva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest